Top Ad unit 728 × 90

De ce sunt atât de speciali, oamenii născuți în luna aprilie?

Publicitate

Cu toții ne naștem cu anumite calități și defecte, iar astăzi discutăm despre persoanele prețioase, născute în luna aprilie. Este important să țineți cont de faptul că anumite aspecte pot varia, în anumite limite, de la o persoană la altă, pentru că fiecare în parte este unic.

Fie că sunt în zodia Berbecului sau în zodia Taurului, persoanele născute în luna aprilie se află sub influența dinamică a lui Marte și a lui Venus. Datorită acestor astre, ele sunt înzestrate cu trăsături pe care cu greu le mai găsești la alți nativi ai zodiacului.




Despre tine, persoană născută în aprilie!

Cifra 4 îţi va influenţa în particular primii ani din viaţă, suficient de elocvent încât să-i simţi prezenţa sub diverse forme.

Eşti născut cu abilităţi de lider, nu îţi lipseşte ambiţia, iar carisma ta îi face pe toţi din jurul tău să graviteze în jurul tău. Vei avea parte de iubiri mari şi de prietenii trainice.

Nu duci lipsă de creativitate sau inteligenţă, dar pentru perioade temporare poţi fi acuzat de un temperament nu tocmai suportabil, din variate motive.

Cei născuți în aprilie îl au pe “vino-ncoace” și par a fi un magnet pentru toate persoanele din jurul lor. Sunt extrem de atractivi și poți să te conectezi cu ei pe mai multe planuri, rezultând în experiențe încântătoare.

Curiozitatea este o caracteristică pe care multe persoane o au, dar cei născuți în luna aprilie tind să exceleze aici: vor să știe totul, vor mereu să afle și să învețe lucruri noi și nu vor renunța până când nu află tot ce își doresc. Iar în cazul lor, curiozitatea este o caracteristică ce îi ajută să aibă succes pe plan profesional, dar și personal.

Neînfricați, cei născuți în această lună nu se vor da în lături când vine vorba despre noi provocări – pe care le vor și trece cu brio. Sunt persoanele la care să apelezi când ești în impas și ai nevoie de ajutor, sunt cei care încep să se simtă comfortabil abia atunci când sunt provocați să facă mai mult!

Fiindcă au mereu calitați de lider, cei născuți în această lună sunt extrem de independenți: nu suportă să depindă de părinți sau de partener. Vor prefera mereu să facă bani și să se întrețină și vor da tot ce au mai bun în ei pentru a primi exact ce își doresc de la viață. Partea bună este că de obicei reușesc!

Sărbătoriții lunii aprilie, sunt printre cei mai generoși

Persoanele născute în aprilie sunt destul de atente cu banii lor, dar nu sunt prea chibzuite și nici nu sunt avare. Dacă li se cere, îi ajută pe cei din jur cu bani fără să ceară nimic în schimb. Dacă ei au destul, sunt bucuroși să împartă și cu alții.

De ce sunt atât de speciali, oamenii născuți în luna aprilie? Reviewed by Rid on 6:23 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.