Top Ad unit 728 × 90

Vreți să renunțați la fumat? Folosiți această plantă pentru a vă distruge dorința de nicotină

Publicitate

Fumatul este un obicei daunator pentru toata lumea. Nicotina este o substanta ce da dependenta deoarece cu cat fumati mai mult, cu atat doriti mai mult.

Atunci cand nu fumeaza, dependentii simt un disconfort care se manifesta prin stadiul de izolare. Simptomele fizice dispar intr-o saptamana, dar poftele nu.

stevia te ajuta sa te lasi de fumat
Un studiu din Germania a arata faptul ca stevia ne poate ajuta sa evitam alcoolul si nicotina. Aceasta planta este nativa din Paraguay. Este folosita ca un indulcitor de mai mult timp. Daca va chinuiti sa renuntati la fumat, folositi cateva picaturi de stevie zilnic.

Cand aveti cate o pofta de fumat, picurati direct pe limba pentru a indeparta pofta. Aceasta poate fi folosita in forma lichida sau pudra.

Stevia este benefica si impotriva hipertensiunii, diabetului si obezitatii.

Iata cum sa va cresteti propria planta.

Nu poate supravietui conditiilor de inghet deoarece adora temperaturile mari si soarele. Daca este protejata bine, poate supravietui in orice zona. Plantati stevia in ghivece de 12 inchi, cu sol de inalta calitate. Plasati-va direct in lumina soarelui si udati atunci cand pamantul se usuca.

Poate ajunge la inaltimi de 1-3 picioare. Plantati-o dupa inghet si asigurati-va ca folositi fertilizatori de calitate. Pentru a preveni uscarea folositi mulci in timpul verii.

Florile apar in toamna si stimuleaza cresterea de noi frunze. Florile sunt albe si ajuta planta sa elibereze mai multe frunze. Frunzele sunt cele mai dulci in toamna, inainte sa infloreasca.

Dupa ce luati frunzele, uscati-le pentru a le putea folosi un timp mai indelungat. Lasati-le pe un ziar, la soare pentru a le usca.

Acest proces dureaza o zi, iar apoi le puteti lua si le puteti pune intr-o cutie. Zdrobiti frunzele pentru a forma o pudra.

Vreți să renunțați la fumat? Folosiți această plantă pentru a vă distruge dorința de nicotină Reviewed by Unknown on 5:32 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.