Top Ad unit 728 × 90

Cum putem avea flori superbe intr-un apartament

Publicitate

Acest articol este dedicat iubitorilor de plante ce doresc sa fie înconjurați tot timpul de flori superbe.

Mai jos găsiți câteva sfaturi pentru întreținerea florilor de interior.

Secretul unor flori bogate de apartament este simplu: plantele necesită mult îngrășământ, în caz contrar vor fi cu frunze și flori puține.

flori frumoase in apartament

O „dietă” strictă, atunci când plantele duc lipsă o perioadă îndelungată de substanÈ›e nutritive, duce la îmbolnăvirea acestora, deoarece plantele nu au nici o putere potrivit site-ului perfect-ask. Cum trebuie să aplicaÈ›i corect îngrășămintele, având în vedere preferinÈ›ele fiecărei plante?

Secretele îngrijirii plantelor de interior

1. Practic tuturor plantelor le place zahărul, iar cactușii în special. Presărați, pe suprafața solului, 1 linguriță de pudră de zahăr, înainte de udare, (la un ghiveci cu diametrul de 10 cm) sau udați planta cu apă dulce (0.5 lingurițe de zahăr la 0.5 pahar de apă).

2. Administrarea uleiului de ricin este foarte benefic pentru plante în timpul îmbobocirii (1 linguriță la 1 litru de apă).

3. Foarte folositoare este și cenușa de lemn, atât în calitatea de îngrășământ, cât și de profilaxie împotriva bolilor. Soluția de cenușă se prepară din 1 lingură de cenușă și 1 litru de apă fierbinte. Se lasă să se infuzeze 1 săptămână, amestecând periodic. Udați plantele cu această soluție o dată la 10 zile.

4. Plantele pot fi udate cu această soluție: turnați apă peste coji de rodii sau orice alte citrice. Lăsați să se infuzeze o zi. Apoi puteți uda plantele.

5. Imunitatea plantelor poate fi fortificată prin pulverizarea plantelor cu soluție de aspirină. O pastilă se diluează într-un litru de apă.

6. Sucul de aloe diluat este, de asemenea, benefic pentru toate plantele de interior. Diluați 1 linguriță de suc de aloe în 1.5 litri de apă.

7. Ficușii pot fi udați o dată în lună cu apă îndulcită. La un litru de apă se pune o linguriță de zahăr. Frunzele ficusului se pot șterge cu lapte. Acestea vor fi mai frumoase și mai lucioase.

8. Soluția de ciuperci, la fel, vor face plantele noastre să arate sănătoase și frumoase. Înmuiați în apă ciuperci comestibile în raport de 1:1. După o zi strecurați apa, apoi turnați apă din nou. După o zi soluția de ciuperci este gata.

9. Violetelor africane le plac acest îngrășământ: diluați o ampulă de vitamina B12 într-un litru de apă. Aplicați acest îngrășământ de două ori pe lună.

Cum putem avea flori superbe intr-un apartament Reviewed by Unknown on 5:11 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.