Top Ad unit 728 × 90

Dacă vei adopta aceste obiceiuri poți să depășești 100 de ani!

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

O suta de ani...pentru multi este o varsta la care nici macar nu indraznesc sa viseze avand in vedere stilul de viata pe care il duc, alimentatia proasta sau conditiile de mediu in care traiesc. Cu toate acestea anumite obiceiuri zilnice ne pot duce cat mai aproape de acesata varsta admirabila.

Daca vrei si tu sa ajungi sa traiesti a o suta aniversare ar trebui sa incepi sa urmaresti cu atentie obiceiurile tale si sa vezi care dintre acestea te impiedica sa iti atingi obiectivul.

adopta aceste obiceiuri pentru a depasi 100 ani
sursa foto: shutterstock
Dupa ce ai constatat acele obiceiuri proaste afla cu ce ar trebui sa le inlocuiesti.

Redu consumul de zahar

Probabil ai vazut de multe ori ca batranii obisnuiesc sa puna miere in ceai in loc de zahar. ei bine idea aceasta a lor nu este nicidecum invechita sau proasta pentru ca este demonstrat sctiintific ca cei mai batrani oameni de pe glob consuma cam o cincime din zaharul ingerat de persoanele obisnuite. Ar fi excelent daca ai incerca sa nu consumi pe zi mai mult de 4 lingurite de zahar in bautura sau mancare.

Gustari: doua maini de nuci sau alune pe zi

Oamenii de stiinta au realizat un studiu prin care au descoperita ca oamenii care consuma zilnic nuci sau alune au o rata a mortalitatii mai mica cu 20%. Pe langa acest fapt au mai descoperit ca nucile sau alunele pot sa reduca colesterolul rau cu pana la 20%.

Bea ceai verde

S-a demonstrat ca ceaiul verde reduce riscul de a te confrunta cu boli de inima si unele forme de cancer. Probabil de aceea oamenii din Okinawa consuma ceai verde toata ziua.

Ia-ti doza de cafeina din cafea

Cercetatorii au demonstrat prin studiile lor ca un consum de cafea este asociat cu o rata mai mica de dementa si afectiunea Parkinson.

Dacă vei adopta aceste obiceiuri poți să depășești 100 de ani! Reviewed by Unknown on 11:56 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.