Top Ad unit 728 × 90

Cum putem trata natural durerile de stomac

Publicitate

Un articol de Mihaela Isabela

Una dintre cele mai comune afecţiuni este durerea de stomac. Astăzi vă oferim câteva remedii naturale pentru o problemă atât de comună care pot fi luare in seamă.

dureri stomac
Ceaiul de ghimbir

Pe lângă faptul că ghimbirul are proprietăţi antiinflamatorii acesta ajută atât la calmarea duererilor de stomac cât şi la uşurarea digestiei. În acest caz tot ce aveţi nevoie este un ceai de ghimbir. Persoanele care nu suportă alimentele picante un supliment de ghimbir poate fi de ajutor. În ceea ce priveşte ceaiul, este de preferat să îl faceţi din rădăcina proaspătă.

Ceaiul de muşeţel

Muşeţelul nu este doar un calmant în cazul în care eşti nervos, ci este un calmant şi al durerilor de stomac aşa că în cazul crampelor stomacale este un remediu recomandat. Pentru a avea un gust mai bun puteţi adauga puțină miere.

Apă călduţă cu sare

Apa cu sare nu este bună doar în cazul durerilor de gât ci şi în cazul durerilor de stomac. O lingură de sare amestecată într-un pahar cu apă călduţă poate să uşureze durerea de stomac.

Pâinea prăjită

În spitale este popular tratamentul cu cărbune pentru tratarea intoxicaţiilor cu alcool sau pentru intoxicaţia alimentară datorită faptului că neutralizează efectele intoxicației. Pâinea prăjită poate fi folosită în cazul copiilor care se confruntă cu dureri de stomac sau cu diaree.

Apă caldă cu oţet de mere

Oţetul de mere este benefic pentru tot corpul de aceea dacă veţi adugă câteva liguri într-un pahar cu apă caldă, durerile de stomac vor fi doar o amintire.

Cum putem trata natural durerile de stomac Reviewed by Unknown on 5:35 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.