Top Ad unit 728 × 90

Cum poti devia un atac psihic si care sunt cele mai bune mijloace de protectie energetica

Publicitate

Un articol de Mihaela Isabela

Victime ale unui atac psihic fiecare dintre noi am fost cel putin o singura data.

S-ar putea sa fi atacat psihic daca din senin si fara o cauza anume te simti cuprins de depresie, de anxietate, de sentimente de furie sau daca nu te simti tocmai bine din punct de vedere emotional.

atac psihic
Auto-apararea psihica te poate proteja si te poate intari prin inversarea acestui proces. Pentru a avea o auto-aparare psihica eficienta trebuie sa ne eliminam complet gandurile, emotiile si energiile toxice prin redirectionarea atentiei catre aspectele pozitive ale vietii si prin pastrarea unei rutine sanatoase.

In cazul in care va simtiti atacat psihic, acestea sunt cateva dintre cele mai importante sfaturi pe care ar trebui sa le cunosteti:

Redirectioneaza-ti gandurile

Atunci cand ai ganduri negative sau cand te obsedeaza o persoana sau o situatie anume, redirectioneaza in mod constient gandurile catre ceva pozitiv si constructiv chiar daca la inceput s-ar putea sa fie nevoiesa faci asta si de cateva sute de ori pe zi.

Baie cu sare si lumanari parfumate

In cazul in care te simti cuprins de o stare de anxietate si o stare generala proasta ar fi o idee foarte buna sa faci o baie cu sare de mare si cu lumanari albe. lumanarile albe reprezinta stabilitatea. In timp ce te relaxezi incearca sa iti imaginezi cum energia iti umple tot corpul.

Concentreaza-te asupra aspectelor pozitive ale vietii tale

Incearca sa pentreci mai mult timp alaturi de amintirile placute din viata ta.

Fumigatii cu tamaie sau cu smirna

Din punct de vedere terapeutic,smirna si tamaia sunt doua din cele mai bune remedii. In caz de depresie si de anxietate, de neliniste sufleteasca atat smirna cat si tamaia iti pot calma sistemul nervos si te pot ajuta sa atingi destul de rapid o stare meditativa.

Nu incerca sa te razbuni

Atunci cand cineva te ataca psihic chiar daca nu o face cu voia sa, isi lasa propria viata expusa si chiar daca energia este limitata atentia nu. In cazul in care iti folosesti atentia cu scopul de a te razbuna pe cineva atentia ta va fi departe de a fi indreptata catre construirea unei relatii sanatoase.

Cum poti devia un atac psihic si care sunt cele mai bune mijloace de protectie energetica Reviewed by Unknown on 5:36 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.