Top Ad unit 728 × 90

Ce se intampla in corpul tau atunci cand razi

Publicitate

Un articol de Petrut

Rasul este o forma de expresie a fetei umane care exprima veselie si este o reactie normala a unui om sanatos la o situatie comica, insotita de o stare de relaxare dupa constatarea lipsei pericolului, sau conflictului.

Se spune despre ras ca este cel mai bun medicament si este mult mai contagios decat tusea, cascatul sau stranutul. Cu cat radem mai mult cu atat organismul nostru se va intari, ne va creste energia si va scadea durerea.

beneficiile rasului

Capacitatea de a rade este o sursa extraordinara pentru a depasi problemele, a consolida relatiile, a sprijini sanatatea fizica si emotionala. Rasul este un atidot si impotriva stresului. Rasul te va face sa te simti mai bine si sentimentul de bine dispunere va ramane si dupa ce zambetul va disparea. Daca radem in situatiile dificile, dezamagiri sau pierderi aceste ni se vor parea mai usoare si un simplu zambet ne va face sa ne simtim mai bine.

Daca in comunicare vom strecura si cateva glume vom consolida relatiile de orice tip datorita declansarii de sentimente pozitive si stimularea conexiunii emotionale.

Pentru a deveni mai creativi si a va ajuta sa va rezolvati problemele trebuie sa va dezvoltati cat mai mult capacitatea de a rade si a va distra cu ceilalti.

Cel mai bun sfat pe care vi-l poate da cineva este acela de a rade in loc sa va plangeti. Acest lucru va va ajuta la imbunatatirea starii de spirit.

Copii sunt o sursa de inspiratie atunci cand vine vorba de ras distractie si jocuri. Daca veti lua exemplu de la ei, viata pare mai usoara cu un simplu zambet.

Incercati sa pastrati in jurul vostru lucruri care va amintesc de momentele amuzante din viata voastra.

Un citat celebru spune ca: De fiecare data cand razi, iti prelungesti viata cu cateva zile asa ca haideti sa radem si sa traim cat mai mult.

Ce se intampla in corpul tau atunci cand razi Reviewed by Unknown on 5:21 AM Rating: 5

1 comment:

  1. De atunci, am vizitat mai multe cazinouri de teren, precum și cazinou online și am reușit să batem pe croși în jocul propriu cu ocazii multiple. Așa este, am câștigat marginea interioară multabafta.com pe toate sfaturile, trucurile și chiar și tehnicile inteligente pe care le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți jocul.

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.