Top Ad unit 728 × 90

Beneficiile semințelor de mărar: află ce afecțiuni poți trata cu ele!

Publicitate

Un articol de Petrut

Pe langa faptul ca mararul este foarte folosit in gastronomie acesta este intrebuintat de mii de ani in medicina traditionala ca medicament inpotriva inflamatiilor, durerlor de cap, celor digestive, impotriva tusei si a problemelor respiratorii.

seminte marar
Semintele de marar te scapa de problemele respiratorii

de ani de zile efectele semintelor de marar sunt dovedite in controlarea problemelor respiratorii care sunt provocate de raceala si gripa. pentru atrata aceasta afectiune amesteca un pumn de marar intr-o jumatate de borcan de miere si consuma acest amestec de 3ori pe zi dupa mese.

Tot extractul de seminte de marar are si proprietati antibacteriene care impiedica bacteriile sa se dezvolte si sa se extinda.

Semintele de marar improspateaza respiratia

Pentru a-ti reimprospata respiratia poti sa mananci atat marar proaspat cat si seminte de marar. Acesta omoara bacteria care provoaca mirosurile neplacute dar are si efecte calmante in cazul in care ai dureri de dinti.

Semintele de marar te ajuta la menopauza

Odata cu instalarea menopauzei apar bufeurile de caldura si somnul este perturbat. tot odata cu aparitia menopauzei apare si o stare generala de disconfort, scade apetitul sexual si apare oboseala. Pentru a inlatura aceste simptome neplacute trebuie sa consumi doua lingurite de pulbere de marar in fiecare zi.

Semintele de marar combat insomnia

Avand un efect sedativ, pe langa faptul ca te ajuta in cazul sughitului de natura nervoasa contribuie si la combaterea insomniei. Pe langa acest lucru acestea sunt si un bun tonic fizic si psihic. Semintele de marar iti confera sani mai fermi Datorita continutului de estrogen uleiul obtinut din seminte de marar confera sanilor fermitate. Pentru ca acestia sa creasca in volum si sa devina mai fermi tot ce trebuie sa faci este sa iti masezi zilnic sanii cu uleiul de marar. Semintele ce marar intaresc oasele Datorita faptului ca semintele de marar contin o cantitate mare de calciu oasele tare se vor intari si vei preveni aparitia osteoporozei.

Beneficiile semințelor de mărar: află ce afecțiuni poți trata cu ele! Reviewed by Unknown on 5:27 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.