Top Ad unit 728 × 90

Secretele presopuncturii: apăsaţi acest punct pentru a preveni starea de vomă şi cea de greaţă!

Publicitate

Un articol de Petrut

Cel mai probabil vă amintiți o situație în care aţi simțit o stare oribilă de greaţă şi nu aţi avut la îndemână niciun medicament pentru a scăpa de această senzaţie. Vestea bună este că nu trebuie să vă mai gândiţi la nicio soluție, deoarece metoda de masare a punctului de presiune poate avea un rezultat similar cu cel al medicamentelor, fără a fi daunătoare corpului ca urmare a utilizării chimicalelor!

apasati acest punct pentru a preveni starea de voma

Ce este masarea punctului de presiune?

Masarea punctului de presiune este un tratament de sănătate creat cu mai mult de 5000 de ani înainte, ca o parte imperativă din metodele asiatice, în special cele din China. Se utilizează poziţia exactă a degetului şi se masează prin presiune, în special de-a lungul corpului. Aceste focalizări se orientează după anumite canale, cunoscute sub numele de meridiane – canale similare sunt utilizate ca parte a terapiei cu ace.

Conform raţionamentului medicinii asiatice, iniţializarea acestor focalizări prin presiune (sau prin ace) poate spori fluxul sanguin, poate înlătura presiunea și poate îmbunătăți sau debloca energia vieţii, la care se face referire în China ca "qi" sau în ţările unde se vorbeşte limba engleza ca "chi." Această descărcare permite energiei să curgă prin meridiane, avansând deblocajele, recuperând şi acţionând capacitatea corespunzătoare.

Trebuie subliniat faptul că prezenţa qi şi a meridianelor este pusă la indoială de numeroşi cercetători de ştiinţa din Vest. Așa cum este indicat de acest punct de vedere incredul, orice impact recuperator rezultat în urma practicării acupuncturii sau sesiunii de masaj al punctului de presiune nu este obţinut ca urmare a ajustării energiei neobservat a fluxurilor de-a lungul canalelor imperceptibile, ci ca urmare a unui impact fizic brut similar care apare pe fondul oricărui tratament de masare a spatelui, incluzând înlăturarea presiunii şi creşterea fluxului sanguin teritorial.

Pentru ce afecţiuni este utilizată presopunctura?

Pentru un timp destul de îndelungat, chinezii au utilizat presopunctura ca un tratament uimitor care îmbunătățeşte tonusul muscular și care creşte fluxul sanguin, în special cel al mușchilor faciali.

Această metodă poate îmbunătăți aparent starea și aspectul pielii, poate diminua ridurile și poate ridica piele de pe faţă fără utilizarea medicamentelor sau a intervențiilor chirurgicale, deși se aşteaptă ca studiile clinice să infirme acest lucru.

Presopunctura a fost utilizată pentru pentru a excitare, pentru diminuarea tensiunii sexuale si aparent ajută la atenuarea disfuncţionalităţii sexuale, inclusiv a infertilităţii, dorinței sexuale diminuate, a ejaculării premature și impotenței.

Presopunctura poate fi, de asemenea, utilizată şi pentru a calma durerea, pentru a reduce efortul muşchilor şi pentru a spori relaxarea profundă. Acest tratament se face în mod regulat de către maseuri şi de către antrenori, dar poate fi, de asemenea, învățat ca o procedură de către orice persoană care o poate face.

În acest mod, în cazul în care vă simţiţi îngheţat sau dacă aveţi o durere de cap, apăsaţi punctul de pe partea superioară a braţului, direct sub palmă. Această presopunctură ar trebui să înlăturestarea de vomă.

Descoperiţi acest punct şi apăsaţi-l cu degetul mare sau cu orice alt deget. Prin aplicarea presiunii, trensmiteţi un semnal creierului şi corpul începe să producă anumiţi neurotransmiţători, ca de exemplu, serotonină, dopamină sau endorfine. Aceşti neurotransmiţători vor schimba ştiinţa corpului dumneavoastră astfel încât nu veţi mai avea stări de greaţă sau de vomă!

Secretele presopuncturii: apăsaţi acest punct pentru a preveni starea de vomă şi cea de greaţă! Reviewed by Unknown on 5:49 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.