Top Ad unit 728 × 90

Dacă ai gâtul înțepenit sau pur și simplu te jenează, acest truc te scapă de probleme!

Publicitate

Un articol de Petrut

Durerea este parte din viața fiecăruia dintre noi, așa știm că este ceva în neregulă cu organismul nostru. Totuși, în momentul în care apar durerile, căutăm orice metodă de a scăpa de ele.

Durerile de gât sunt destul de dese și se pot datora inclusiv poziției în care dormim. Dacă și tu te-ai confruntat cu o astfel de durere, probabil ști cât este de deranjantă.

trucul sa scapi de gat intepenit
Un alt factor al durerilor de gât este utilizarea telefoanelor sau a calculatoarelor. De cele mai multe ori punem o presiune continuă, atunci când folosim ore în șir aceste dispozitive.

Aceste dureri apar în urma presiunii acumulate în muschi, degajată ulterior în coloana vertebrală. Această presiune ne pune în incapacitatea de a mișca gâtul sau de a fi foarte dureroasă orice mișcare.

Totuși, nu trebuie să te sperii, există câteva metode ce te pot salva de această durere deranjantă. Dr. Mendell ne arată exact tehnica ce trebuie aplicată. Este atât de simplă, încât o poți practica și tu acasă. Nu ai nevoie decât de 90 de secunde pentru a scăpa de dureri!

Pe lângă această tehnică, aș mai vrea să adaug că sunt necesare și câteva schimbări ale stilului de viață, pentru ca aceste dureri să nu te mai supere. Dacă lucrezi prea mult la calculator, încearcă să te ridici din când în când și să te plimbi puțin. Ține capul drept și privirea în față. Atunci când folosești telefonul mobil, încearcă să îl ții într-o poziție care să nu pună presiune pe coloană sau pe mușchiul gâtului. Fă mișcare, chiar și o plimbare prin parc te poate ajuta!

Ce spui, ești gata să încerci această tehnică?

Dacă ai gâtul înțepenit sau pur și simplu te jenează, acest truc te scapă de probleme! Reviewed by Unknown on 5:31 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.