Top Ad unit 728 × 90

Cură-minune cu anghinare. Se ține 10 zile pe lună

Publicitate

 Un articol de Mihaela Isabela

Datorită faptului că anghinarea are proprietăți diuretice și de ardere a grăsimilor este un foarte bun aliat în cazul în care vrei să pierzi câteva kilograme în plus.

Pe lângă faptul că ajută la slăbit, este și o sursă importantă de vitamina B, fier, magneziu, aminoacizi, flavonoide, fosfor și potasiu.

Anghinarea este bogată în fibre care ajută la scăderea glicemiei și la scăderea nivelului de colesterol iar fibrele conținute combat și constipația.

cum slabim cu anghinare
Anghinarea este folosită în gastronomie (bulbul florii) și în medicina naturistă (rădăcinile și frunzele de anghinare). Consumată în stare proaspătă, poate să trateze diareea cronică, diabetul, hemoroizii, vărsăturile și migrenele.

Un alt element important pe care îl conține anghinarea este cynarina. Cynarina este o substanță care stimulează secreția de bilă, arde grăsimea și are efect diuretic care combate retenția de lichide.

Dieta constă în consumarea apei de anghinare de trei ori pe zi, 10 zile pe lună, timp de trei luni iar ceea ce este important ca pe lângă faptul că vei slăbi te vei și detoxifia așa că încearcă să eviți alimentele procesate, grăsimile, zahărul și consumă multe fructe și legume.

Cum prepari apa de anghinare:

Mai întâi se curăță anghinarea după care se pune într-un vas cu apă rece și lămâie pentru a evita oxidarea acesteia.

Un litru și jumătate de apă se pune la fiert și se aduga anghinarea și se lasă să dea în clocot timp de 20 de minute până când aceasta devine moale. Apa în care a fiert anghinarea este apa minune care te vă ajută să aslabesti.

Aceasta trebuie băuta pe întreg parcurs al zilei iar anghinarea se poate consuma împreună cu puțin ulei de măsline, sare și oțet.

Cură-minune cu anghinare. Se ține 10 zile pe lună Reviewed by Unknown on 5:45 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.