Top Ad unit 728 × 90

Iată cum se tratează intoleranța la lactoza!

Publicitate

Un articol de Petrut

Stiai ca 75 % din populatia lumii sufera de intoleranta la lactoza? Datele sunt preluate de la Physicians Committee for Responsible Medicine.

Acest articol este pentru toti aceia care iubesc inghetata, dar sufera de flatulenta, balonare, crampe si diaree, dupa o singura inghititura. Am gasit solutia!

trateaza intoleranta la lactoza
Suntem pe care sa iti prezentam cel mai mare secret si cel mai bun tratament pentru intoleranta la lactoza. Aceste remedii preparate in casa nu indeparteaza complet intoleranta, insa sunt strategii care previn simptomele intolerantei la lactoza. Daca sunt utilizate in dieta zilnica, aceste remedii chiar pot trata complet, in timp, intoleranta.

1. Ghimbir. Imediat ce incepi sa ai simptome, fa-ti un ceai din ghimbir sau consuma-l pur si simplu. Radacina de ghimbir este excelenta pentru tratarea disfunctiilor stomacale.

2. Iaurt. Se recomanda celor care sufera de intoleranta la lactoza sa consume probiotice zilnic. Aceste produse contin culturi de bacterii care rup ciclul lactic, functionand asemeni microbiomilor lipsa, in cazul intolerantei la lactoza.

3. Otet de mere. O cura cu otet de mere este eficienta deoarece usureaza digestia.

4. Kefir. Asemeni iaurtului, kefirul contine culturi care trateaza intoleranta la alctoza. Pentru rezultate cat mai bune, consuma o jumatate de cana zilnic. Odata cu trecerea timpului, vei ajunge sa consumi lactate fara nicio problema.

5. Sofranul. Sofranul se aseaza asemeni unui strat protector pe intestine, facand mai usoara digestia. Previne balonarea, flatulenta si durerile stomacale. Cea mai buna metoda este sa consumi ceai din sofran.

6. Pudra din cacao. Iata ca este bine sa consumi lapte cu cacao. Pudra de cacao chiar ajuta la digerarea lactozei si iti recomandam sa o consumi inainte de masa.

7. Ceai din orez. Poate ca te uimeste, insa acest ceai este un remediu excelent pentru tratarea intolerantei la lactoza. Fierbe ½ ceasca de orez intr-un litru de apa, timp de 10-15 minute. Atunci cand orezul s-a inmuiat, strecoara-l si pune ceaiul intr-o cana. Lasa-l sa se raceasca, adauga miere si bea-l! Este recomandat sa bei de 2 ori pe zi.

Iată cum se tratează intoleranța la lactoza! Reviewed by Unknown on 5:27 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.