Top Ad unit 728 × 90

Da, există o metodă bună de curățare a geamurilor!

Publicitate

Un articol de Andreea

Haideti sa vorbim despre o tema cu care probabil ne confruntam inca de cand eram copii, curatatul geamurilor! Merg adesea in supermarketuri si caut pe rafturi cele mai bune solutii de curatare a geamurilor, insa nu am dat pana acum peste ceva deosebit. Azi insa vom afla toate detaliile de la un expert in curatenie.

spalatul geamurilor metoda
Invitatul nostru este Zack de la Zack’s Glass Cleaners, un tanar specialist in curatenie, care isi ia foarte in serios rolul.

La inceputul videoclipului, sunt precizati doi termeni „fara pata” si „fara dare”. Asta ne dorim de fapt de la o solutie pentru curatarea gemurilor. Haideti sa vedem cum se poate acest lucru.

Pentru a da cititorului o idee mai buna in ceea ce priveste modul in care functioneaza aceasta metoda, el mai intai ne arata ceea ce nu trebuie facut. Zack spune: "[Cei mai multi oameni vor freca ferestrele cu un aplicator, incepand de sus si coborand usor]." El continua sa arate ca se formeaza formate dungi atunci cand optam pentru aceasta metoda, deoarece apa "se scurge pe margini".

Apoi, Zack demonstreaza cu ce inlocuim tehnica veche de curatare a gemului. Incepe prin achizitionarea unei raclete. Dupa ce aplicati solutia de ferestre, stergeti-o trasand racleta in forma de „S” sau in forma unui curcubeu. Astfel nu vor mai ramane pete sau dare.

Continuati sa faceti aceeasi miscare pe intreaga suprafata a geamului sau chiar a oglinzii. Va garantam ca Zack este profesionist iar metoda sa este si mai rapida si mai eficienta decat cele cunoscute de noi pana in acest moment.

Zack mai spune si sa stergem marginile ferestrelor cu un prosop din hartie, pentru a indeparta excesul de apa acumulat.

Priviti videoclipul lui Zack si bucurati-va de geamuri straluciroare.


Ce parere aveti despre aceasta metoda? Voi folositi racleta pentru stergerea geamului? Care este produsul vostru de curatenie preferat? Asteptam raspunsurile voastre!

Da, există o metodă bună de curățare a geamurilor! Reviewed by Unknown on 5:43 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.