Top Ad unit 728 × 90

Bea asta pentru a trata tromboflebita in mod natural

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

Inflamaţia unei vene se numeşte flebită, iar tromboflebita se referă la un cheag de sânge care cauzează inflamaţia. Aceasta poate cauza durere,inrosirea dar şi bombarea venei.

Circulaţia sanguină poate fi îngreunată de inflamarea peretelui venos şi de formarea cheagurilor de sânge. Vena poate fi obturată total sau parţial de această inflamaţie.

În cazul în care apare troboflebita se vor simţi dureri spontane în membrul inferior simţindu-se în acelaşi timp o senzaţie locală de căldură. Gamba se umflă iar aceste semne pot fi uneori asociate cu febră şi o creştere a ritmului cardiac.

prevenirea tromboflebitei
Prevenirea tromboflebitei

Prevenirea tromboflebitelor este esenţială şi constă în măsuri simple:

- mobilizarea precoce după o intervenţie chirurgicală, sau imobilizarea la pat pe o durata limitată;
- exerciÅ£ii de picior în timpul unei călătorii de lungă durata – cu maÅŸina sau avionul;
- igiena bună şi eliminarea rapidă a cateterelor intravenoase;
- renunţarea la fumat.

Suc de grapefruit ÅŸi portocale contra tromboflebitei


Atât sucul de grapefruit cât şi cel de portocale au un efect puternic antiinflamator, astfel pot să prevină formarea trombilor şi să îi elimine pe cei deja formaţi.

Sucul de grapefruit trebuie consumat zilnic câte 750 ml. Sucul trebuie obţinut prin mixarea pulpei su nu prin stoarcerea fructului. Pentru a fi mai uşor de suportat la gust se poate amestecă cu puţin suc de portocale. Această cură trebuie ţinută timp de 10 zile iar după o pauză de minim 7 zile se poate relua cură.

Sucul de portocale trebuie consumat zilnic câte 750 de ml. Acest suc trebuie amestecat cu lichidul obţinut prin macerarea cojilor de la 4 portocale în 250 ml de apă călduţă timp de 4-6 ore. Această cură trebuie urmată timp de 10 zile iar după o perioada de 7 zile de pauză se poate relua.

Precauţii la acest tip de tratament

Sucul de portocale nu trebuie consumat în cantităţi mai în cazul reumaticilor deoarece aciditatea care se află în portocale poate să accentueze simptomele artritei.

Pentru că există posibilitatea ca efectul medicamentelor să fie anulat, sucul de grapefruit nu se va combina cu nici un fel de medicament de sinteză.

Bea asta pentru a trata tromboflebita in mod natural Reviewed by Unknown on 5:12 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.