Top Ad unit 728 × 90

Ati auzit de smirnă? Stiţi cum o putem folosi?

Publicitate

Un articol de Petrut

Smirna în primul rând conţine ulei de măsline care o face să fie plăcută pentru uzul extern prin fineţea ei şi a consistenţei. Commiphora myrrha este o răşină realizată din amestecul mai multor componente care îi oferă calităţi sporite. Această răşină este obţinută dintr-un copac numit “Styrax benzoin”, originar din Indonezia şi care este foarte cultivat în multe zone din emisfera nordică.

ce stim despre smirna
Încă din cele mai vechi timpuri smirna era folosită la parfumarea camerelor, iar medicii o foloseau pentru tratarea diferitelor boli. Chiar dacă avem impresia greşită despre oamenii din acele vremuri ei aveau cunoştinţe despre botanică,alchimie şi medicină naturistă astfel ei ştiind cum să folosească smirna şi efectele ei benefice.

Dacă folosim smirnă este bine să ştim despre ea că este o esenţă de tip Yng-Yang deci care echilibrează toate valorile aurei şi ale organismului. Celebrul medic Avicenna scria într-un tratat – Legea Medicinii, despre smirnă că este foarte bună în restaurarea unor probleme la nivel dentar, dacă era amestecată cu un anume antibiotic şi cu un aliaj de un anumit tip.

Smirnă mai poate combate orice fel de colesterol şi are calitatea de a preveni bolile digestive de orice tip dar şi diabetul.

Folosind uleiul volatil de smirnă în lampa de aromoterapie, efectele sale se vor face simţite în primele 15 minute, echilibrând tonusul general al fiinţei pe toate nivelele. Încă din cele mai vechi timpuri înţelepţii cunoşteau faptul că smirna are o influenţă puternică asupra psihicului uman, alungând gândurile negre şi lipsa de iubire, influenţele malefice mentale pe care azi le numim mesaje subliminale, precum şi ispitele apărute la nivelul minţii unde pot să se manifeste energii parazite preluate din mediul social.

Aroma sa tratează cu succes:
  • răcelile de sezon
  • gripa
  • lispa de concentrare
  • neliniştea provenită din psihic
  • emoţiile reprimate care duc la simptomul de mâini şi picioare reci
  • elementele dereglate din fluxul sanguin
Ca o recomandare necesară trebuie să ştiţi că puteţi achiziţiona smirnă naturală sub forma răşinii naturale, din magazinele naturiste şi farmacii, dar este necesar să vă uitaţi cu atenţie pe ambalaj, deoarece multe produse de smirnă comercializate conţin şi alte adaosuri sintetice care dăunează sănătăţii.

Ati auzit de smirnă? Stiţi cum o putem folosi? Reviewed by Unknown on 5:33 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.