Top Ad unit 728 × 90

Remedii naturale pentru intoxicatii alimentare

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

In fiecare an, aproximativ 60 de milioane de oameni din intreaga lume sufera de intoxicatii alimentare.

Simptomele pot aparea chiar si dupa 6 ore de la ingerarea de alimente si pot fi:
  • crampe abdominale
  • diaree
  • febra
  • durere de cap
  • slabiciune
  • ameteli si greata
  • vomitat
Pentru a remedia aceste simptome aveti mai jos o serie de remedii naturiste pe care puteti sa le luati in calcul:



1. Se amesteca suc de mere cu o jumatate de lingurita de miere si un varf de cutit de sare de masa , in scopul de a furniza clorura de potasiu corpului, glucoza si sodiul , care se pierd in caz de varsaturi si diaree.

2. Se fierb timp de 5 minute, 2 linguri de ghimbir in o cana de apa. Se lasa la racit. Se iau 3 cani pe zi , pentru a reduce greata si a ajuta la inlocuirea lichidelor pierdute.

3. 2 linguri frunze de busuioc se fierb timp de 5 minute intr-o cana de apa. Se adauga o lingura de miere si se beau 3-4 cani pe zi.

4. Se amesteca o lingura de frunze de busuioc, cu 3 linguri de iaurt simplu, un varf de cutit de piper negru si un varf de cutit de sare de mare. Mananca de mai multe ori pe zi, pana cand simtiti ca disconfortul a disparut.

5. Se toarna 2 linguri de pulbere de carbune activ intr-o jumatate de pahar de apa. Se amesteca bine si apoi se adauga treptat apa incet pana cand sticla este plina. Se bea o ceasca la fiecare 2 ore pentru a realiza o imbunatatire a starii.

Nu luati antiacide pentru un caz de intoxicatie alimentara, deoarece pot slabi apararea interna prin reducerea acidului gastric care lupta impotriva bacteriilor.

Bea o multime de lichide pentru a evita deshidratarea in cazul in care exista varsaturi si / sau diaree, insaa este necesar sa beti lichidele incet. In cazul in care luati inghitituri mari, puteti declansa mai multe varsaturi.

Remedii naturale pentru intoxicatii alimentare Reviewed by Unknown on 9:56 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.