Top Ad unit 728 × 90

Foloseste acest remediu natural ca sa scapi rapid de durerile de dinti

Publicitate

Un articol de Petrut

Durerile de dinti sunt foarte suparatoare si pot deveni adeseori complet dezabilitante. Acestea se pot datora unui numar mare de cauze, printre care si infectiilor, bolilor gingivale, placii bacteriene, cariilor, fisurarii smaltului, lucrarilor dentare de proasta calitate, detasarii plombelor si puntilor dentare, fracturilor dentare, sindromului temporomandibular, apneei somnului si, nu in ultimul rand, racelilor.

Bineinteles, durerile dentare trebuie investigate si tratate corespunzator de catre un stomatolog competent, dar pana atunci trebuie sa iei ceva ca sa le calmezi. Iar cand analgezicele fara prescriptie medicala nu dau rezultate sau, din varii motive, nu sunt o solutie viabila, iata o metoda simpla si rapida care te poate scoate din incurcatura!

Remediu natural pentru durerile de dinti

Ingrediente necesare:
  • Praf de cuisoare
  • Ulei de cocos
Mod de preparare:
  • ½ lingurita din fiecare ingredient in amestec cu putina apa pentru a obtine consistenta unei paste.
  • Imbraca dintele dureros si gingia bolnava in pasta rezultata si durerea va ceda rapid. Poti repeta procedeul de mai multe ori pe zi.
Cum functioneaza?

Puterea vindecatoare a remediului consta in proprietatile analgezice ale eugenolului continut de cuisoare si in proprietatile antibacteriene ale uleiului de cocos.

Asadar, in caz de dureri dentare cu debut subit, apeleaza cu incredere la acest remediu natural eficient! Cand nu ai la indemana sau nu poti folosi analgezice conventionale, acest truc face adevarate minuni!

Foloseste acest remediu natural ca sa scapi rapid de durerile de dinti Reviewed by Unknown on 5:24 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.