Top Ad unit 728 × 90

Doar ¼ de linguriţă din acest condiment învinge insomnia

Publicitate

Un articol de Petrut

Cercetătorii au aflat că un sfert din populaţia mondială este afectată de insomnie sau de alte probleme ale somnului. Datorită faptului că odihnă are un rol crucial în menţinerea sănătăţii organismului este recomandat să acordaţi mai multă atenţie somnului şi calităţii acestuia.

În general insomnie este cauzată de mai multe condiţii mentale psihiatrice care perturbă ciclul biologic şi la nivelul creierului se formează dezechilibre.

condiment pentru insomnie

Din cauza insomniilor frecvente pot să apară următoarele boli precum:

  • Artrită
  • Astm
  • Condiţii Neurologice
  • Probleme gastrointestinale
  • Probleme endocrine
  • Dureri în partea inferioară a spatelui
  • Durere cronică
  • Alergii nazale sau ale sinusirilor
S-a dovedit că insomnia poate fi cauzată nu doar de problemele medicale ci şi de dependenţă de cofeină, alcool, droguri, mâncare prea condimentată, medicamente puternice sau stres şi stări de nervozitate ridicată.

Insomnia este legată în mod direct şi de problemele mentale. S-a dovedit ştiinţific că persoanele care suferă de insomnii au şi stări depresive, se simt extenuaţi şi au probleme cu circulaţia sângelui.

Pentru a avea un somn liniştit, în loc să consumaţi medicamente care pot avea reacţii adverse precum diarea, dureri de cap, ameţeală, arsuri la stomac sau multe altele, cel mai indicat este să consumaţi nucşoară înainte de culcare.

¼ de linguriţă de nucşoară adăugată într-o cană de apă călduţă şi consumată înainte de culcare vă va ajuta să aveţi un somn liniştit şi odihnitor.

Pe lângă faptul că nucşoara vă va ajuta să vă odihniţi, aceasta mai asigură şi o bună circulaţie a sângelui, creşte imunitatea, scade durerea din oase şi ajută la eliminarea deşeurilor şi toxinelor din corp.

Dacă nu începeţi să vă trataţi de insomnie riscaţi să începeţi să suferiţi în cel mai scurt timp de depresie şi o dispoziţie generală proastă:

Memorie scurtă şi slabă 

- Schimbări bruşte ale stării de dispoziţie
- Oboseală
- Iritabilitate
- Lipsa de concentrare
- Motivaţie scăzută
- Anxietate

Doar ¼ de linguriţă din acest condiment învinge insomnia Reviewed by Unknown on 5:20 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.