Top Ad unit 728 × 90

7 Adevaruri tulburatoare despre vaccinul HPV

Publicitate

Un articol de Mircea Dumitrescu

Prima editie a Simpozionului Anual Global asupra Vaccinului HPV din 2016 a scos la lumina informatii socante cu privire la vaccinul HPV atat de controversat.

Pericolele atrase de acest vaccin au fost evidentiate de nenumarate ori, dar de fiecare data avertismentele au fost ignorate. Culisele utilizarii acestui vaccin sunt de-a dreptul cutremuratoare.

7 Adevaruri tulburatoare despre vaccinul HPV
1. In 2010, FDA a autorizat iesirea la rampa a victimelor vaccinurilor HPV, dar rata de participare a fost 0.


2. De la introducerea vaccinurilor HPV, rapoartele VAERS (Sistemul de raportare a efectelor adverse cauzate de vaccinuri) cu privire la bolile autoimune au inregistrat o inmultire cu peste 1000%. Cazurile de infertilitate s-au inmultit cu 790%, cele de avort spontan cu 270%, iar cele de pierdere a vederii si a auzului cu 188%.



3. Complicatiile survenite in urma vaccinurilor HPV sunt documentate in 25% din totalul rapoartelor VAERS.



4. Costurile anuale de vaccinare impotriva HPV suportate de guvernul SUA se ridica la 30.000.000 $, dar chiar si asa gradul de succes al acestui demers este neglijabil. Potrivit statisticilor, in urma campaniilor de vaccinare se previn cu succes doar 3 decese de cancer de col uterin raportat la 100.000 de femei, cazuri care oricum pot fi preintampinate cu ajutorul testelor Papanicolau. In plus, vaccinurile HPV nu previn progresia leziunilor CIN1/2 in CIN3.


5. Merck asigura pacientii ca vaccinurile HPV nu ar contine ADN viral HPV, dar aceste declaratii sunt o minciuna sfruntata. In 2012, Dr. Lee a descoperit ca toate vaccinurile HPV contin ADN viral HPV, lucru confirmat si de cercetatorii francezi in 2014. Injectarea de ADN viral HPV determina implicit infectia cu HPV. 


6. In 2015, un cercetator australian a descoperit ca ingredientul „placebo salin” din vaccinul HPV produs si comercializat de Merck nu continea de fapt solutie salina, ci polisorbat 80, care provoaca insuficienta ovariana, infertilitate, reactii autoimune si reactii alergice la nuci si arahide. Este un lucru important deoarece, la compararea vaccinului (continator de polisorbat 80) cu placeboul, nu se poate afirma ca nu exista diferente sau modificari. Polisorbatul 80 este un ingredient continut de numeroase vaccinuri. 



7. In 2015, Dr. Lee a sfatuit persoanele vaccinate cu Gardasil sa nu depuna efort fizic si sa nu sustina activitati sportive timp de cel putin 2 luni de la vaccinare datorita riscului foarte ridicat de stop cardiac.

 Programul National de Compensatie a Daunelor cauzate de Vaccinare (VICP) a efectuat pana in prezent plati in valoare totala de 6 milioane de dolari catre cele 49 de victime care fie au fost vatamate, fie si-au pierdut viata in urma vaccinarii, sute de alte cereri de compensatie asteptand sa fie solutionate.

Avand in vedere toate aceste informatii, se mai poate afirma oare ca vaccinul este perfect sigur pentru organism?


Analele de Medicina consemneaza ca: „In prezent nu exista dovezi semnificative care sa ateste ca Gardasil sau Cervarix (GlaxoSmithKline) pot preveni un anumit tip de cancer de col uterin, din moment ce perioada de testare a acestor vaccinuri a fost mult prea scurta pentru a fi evaluate corect beneficiile vaccinarii HPV.”


Dr. Mona Saraiya, medic epidemiolog al Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, Sectia pentru prevenirea cancerului, a afirmat ca „aproape toate femeile active din punct de vedere sexual sunt expuse riscului de imbolnavire cu HPV”, si ca „putine dintre acestea capata infectii cronice si doar o mica parte dintre cele din urma dezvolta leziuni precanceroase. La acest prag, un numar infim de femei se imbolnavesc de cancer de col uterin.” 

Se pare ca aceste dovezi au fost trecute cu vederea de catre industria farmaceutica, ai carei purtatori de cuvant sustin ca este inca „neclara” legatura dintre decesele inregistrate si administrarea vaccinului. 


„Vaccinul Gardasil va ramane in istorie ca cel mai mare scandal medical al tuturor timpurilor deoarece, mai devreme sau mai tarziu, vor iesi la iveala dovezi si mai clare ca acest vaccin considerat revolutionar nu are de fapt niciun efect asupra cancerului de col uterin si ca, in schimb, genereaza numeroase efecte adverse cauzatoare de boli si chiar de decese, singurul lui scop fiind acela de a aduce profit producatorilor.” – Dr Bernard Dalbergue.

7 Adevaruri tulburatoare despre vaccinul HPV Reviewed by Unknown on 5:32 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.