Top Ad unit 728 × 90

4 bauturi sanatoase pentru dieta ta

Publicitate

Un articol de Petrut

Se pare ca cel mai bun lucru de facut este sa beti apa plata. Dar daca sunteti in cautarea unor noi optiuni sanatoase si doriti si stimularea papilelor gustative, va recomandam patru bauturi scazute in calorii.

Ceai din flori de hibiscus

Ceai din flori de hibiscus nu doar ne inspira bucurie ci este si foarte bun pentru sanatate. Aceasta infuzie poate fi un aliat bun in diete pentru ca are proprietati diuretice. Pentru ceai ai nevoie de un pumn de flori uscate pe care le fierbi intr-un litru de apa. Incearca sa nu recurgi la pulbere sintetice ci foloseste doar flori uscate naturale.

Ceai Chai

Faimoasa bautura a ioghinilor din India detine nenumarate moduri de a fi preparata. Ideal ar fi sa bei aceasta bautura dimineata cu gheata. Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de nucsoara, piper, ghimbir, scortisoara si cuisoare pe care le fierbeti si le lasati sa se raceasca.

Apa cu seminte de Chia

O alta veche bautura de care va puteti bucura in zilele calduroase dar care va poate ajuta si in pierderea greutatii este apa cu seminte de Chia. Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de o lingura de seminte de Chia pe care o diluati intr-un pahar cu apa. Puteti adauga suc de lamaine sau portocala.

Apa cu lamaie

Mai simplu de atat nici nu se poate. Apa cu lamaie ajuta la eliminarea din corp a toxinelor si are beneficii multiple asupra sanatatii corpului Apa calda cu lamaie reprezinta o excelenta „bautura de trezire”, deoarece sprijina activitatea sistemul digestiv si stimuleaza eliminarea reziduurilor din organism. Previne problemele de constipatie si diaree echilibrand functia intestinala. Apa cu lamaie iti ofera un impuls de energie si imbunatateste starea de spirit chiar la inceputul zilei.

Pentru a prepara aceste bauturi procura semintele de chia,florile de jamaica si celelate ingrediente de la un magazin naturist. Fa ca aceste bauturi sanatoase sa se transforme intr-o aventura fericita si plina de savoare.

4 bauturi sanatoase pentru dieta ta Reviewed by Unknown on 5:32 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.