Top Ad unit 728 × 90

Te confrunti cu problema mucegaiului in baie sau in alta parte a casei? Avem o solutie pentru tine!

Publicitate

Un articol de Petrut

Mucegaiul din casa poate fi extrem de periculos pentru sanatate, ca sa nu mai vorbim de aspectul inestetic.

Acest proces neplacut are loc in conditii de umiditate ridicata din anumite zone ale casei, asa cum este baia.

Pe piata exista produse care pot solutiona problema, insa de cele mai multe ori acestea sunt foarte scumpe si pot contine substante nocive pentru tine si pentru mediul inconjurator. Avem, insa, solutia ideala, non-toxica, ca sa scapi de problema mucegaiului.

Te confrunti cu problema mucegaiului in baie sau in alta parte a casei? Avem o solutie pentru tine!
Ai nevoie de:
  • recipient cu pompa spray
  • otet alb
  • cana cu masura
  • lamaie
  • cutit
  • blat de bucatarie
  • burete
Mai intai, sectioneaza lamaia in patru bucati egale. Stoarce fiecare bucata in recipient, apoi indeparteaza semintele. Pune o cana de otet in sticla cu pompa spray, apoi adauga 1/4 cana de suc de lamaie. Ataseaza pompa si agita continutul din sticla pentru 30 de secunde. Aplica solutia obtinuta pe zonele problematice din baie. Lasa amestecul sa actioneze timp de 30 de minute. Otetul alb va indeparta mucegaiul, iar lamaia va domoli din mirosul puternic al otetului, oferind o aroma placuta. Curata faianta cu ajutorul unui burete uscat, indepartand orice posibila urma de mucegai. Pentru a reduce problema mucegaiului din baia ta, foloseste solutia in fiecare luna.

Nu uita sa iti aerisesti casa. Cu ajutorul acestor ingrediente non-toxice, vei pastra prospetimea casei tale si vei proteja sanatatea ta si pe cea a celor dragi!

Te confrunti cu problema mucegaiului in baie sau in alta parte a casei? Avem o solutie pentru tine! Reviewed by Unknown on 5:16 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.