Top Ad unit 728 × 90

Fa-ti scaunele tapitate sa arate ca noi, cu ajutorul acestui truc

Publicitate

Un articol de Petrut

Daca lemnul este un material calitativ, chic, mobilierul confortabil este de obicei facut cu ajutorul materialelor textile. Chiar daca aceste obiecte pot sa faca o incapere sa arate confortabila, ele au un mare deficit: sunt greu de curatat. 

Poate ca ti se pare simplu sa iti cureti blugii vechi sau puloverele si trebuie sa stii ca e posibil sa faci asta si cu piesele de mobilier textil. Presupunem ca aspectul pe care materialele textile il capata in timp nu este cel pe care te asteptai sa il vezi.

Fa-ti scaunele tapitate sa arate ca noi, cu ajutorul acestui truc
Dar nu te teme, intrucat avem solutia perfecta pentru tine! Este foarte simpla si va oferi mobilei tale un aspect nou; fie ca vrei sa locuiesti in casa cu mobilierul respectiv, fie ca vrei sa il vinzi, acest truc va fi oricum benefic.

Dar inainte de orice, sa descoperim ce inseamna acest tip de curatat al textilelor. De ce apar aceste scame si cum sa faci sa impiedici aparitia lor?

Din pacate, sa scoti scamele este greu de evitat. Cele mai multe materiale precum acrilicul, nailonul sau poliesterul se vor scamosa in contact cu orice abrasiv, fie ca e vorba de un obiect de curatare sau pur si simplu de statul pe scaun.

Contacul cu materialul cauzeaza uzura fibrelor, creand un aspect neplacut.

Asa ca daca nu planuiesti sa iti cumperi o canapea sau un pulover pe care sa nu mai pui mana, metoda pe care ti-o sugeram ar putea fi benefica pentru tine.

Singura cale de a o evita este sa nu folosesti materiale sintetice. Opteaza pentru bumbac, lana, casmir.  In cazul in care nu poti sa iti permiti mobila textila de acest tip, atunci ar trebui sa fii cu ochii pe micile scame.

Conform specialistilor, tot ce trebuie sa faci ca sa cureti o suprafata textila este sa iti iei o lama si o rola de scame. Foloseste lama pentru a curata scamele de pe suprafata in cauza, apoi curat-o cu rola ca sa te asiguri ca nu au mai ramas scame. In acest fel, mobila ta din textile va fi ca noua!

Pe langa faptul ca iti poti curata casa, acest truc e nemaipomenit deoarece vine si in ajutorul celor care inchireaza mobilier sau vand mobilier la mana a doua.  Cu ajutorul sau, mobila ta va avea un aspect nemaipomenit, care va atrage toti cumparatorii!

Fa-ti scaunele tapitate sa arate ca noi, cu ajutorul acestui truc Reviewed by Unknown on 5:32 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.