Top Ad unit 728 × 90

Daca ai asternuturi rosii sau negre, schimba-le imediat: iata motivul... E infricosator!

Publicitate

Un articol de Petrut

Mai multi experti din cadrul Universitatii din Florida au decis sa faca un experiment inovativ despre plosnite (gandacii de asternut).  Acestia au pus insectele intr-un recipient si au incercat sa descopere ce culoare prefera.

Acum poti observa care sunt rezultatele. Asa cum se vede, cele mai multe plosnite au reactionat in privinta culorilor rosu si negru, care le-au atras. Pe de alta parte, plosnitele au evitat culorile galben si verde. 

Probabil ca acum vine intrebarea: de ce aceste insecte prefera astfel de culori? 

Conform cercetatorilor, plosnitele au ales rosul intrucat aceasta este culoarea lor exterioara; astfel au considerat ca rosul reprezenta un grup mare de plosnite.  

Intrebarea este: iti vei schimba asternuturile? 

Speram ca cei mai multi dintre voi isi vor schimba asternuturile imediat dupa citirea acestui articol. In orice caz, trebuie sa se ia in considerare ca mai sunt multe teste de facut in aceasta privinta. Asadar, decizia este in functie de temerile si asteptarile fiecarei persoane.

Daca ai asternuturi rosii sau negre, schimba-le imediat: iata motivul... E infricosator! Reviewed by Unknown on 5:27 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.