Top Ad unit 728 × 90

Cand vei afla cat de simplu iti poti mari sanii, in mod natural, o sa iti para rau ca nu ai descoperit mai devreme aceste trucuri!

Publicitate

Marimea sanilor difera, de la femeie la femeie. Sanii mici sunt un rezultat genetic, insa pot fi si rezultatul unei pierderi de nutrienti, unei deficiente hormonale sau altele. Unele femei au curajul sa apeleze la o interventie chirurgicala, insa altele nu; asadar, in acest articol iti vom prezenta diferite moduri prin care sa iti maresti sanii, in mod natural. 

Cand vei afla cat de simplu iti poti mari sanii, in mod natural, o sa iti para rau ca nu ai descoperit mai devreme aceste trucuri!
1. Plante

 Conform mai multor surse, exista plante si suplimente care pot stimula cresterea sanilor. Cumpararea acestor suplimente iti poate pune viata in pericol, uneori. Iata care sunt plantele care pot accelera cresterea sanilor: trifoiul rosu, schinduful, ignama salbatica, palmierul, chimenul dulce, ciulinul, dong quai, papadia si macrisul de balta.

2. Ceaiul de camelie

Produsul este un exemplu de planta folosita in mod corect. Acest ceai contine chimen dulce, schinduf si alte ingrediente care indulcesc gustul puternic al ceaiului.

3. Amino acizii

Amino acizii sunt benefici sanatatii in general, nu numai cand vine vorba de marirea sanilor. Ei creeaza proteinele, care sunt bogate in nutrienti, dar si hormonii care fac sanii sa creasca. 

4. Maseaza-ti sanii

 Este recomandat sa folosesti un ulei. Maseaza-ti sanii cu miscari circulare. Trebuie sa faci de la 100 la 300 de miscari pentru fiecare san. Ai rabdare, daca aceasta este metoda aleasa ca sa iti maresti sanii.

5. Evita cofeina si zaharul

Redu consumul de cafea si de zahar, daca vrei sani mai mari si sanatosi. Se stie ca zaharul si cafeina le incetinesc cresterea. Daca optezi sa consumi ceai verde, asigura-te ca nu are cafeina.

6. Gaseste marimea potrivita a sutienului

 Unul dintre motivele pentru care forma sanilor este neaspectuoasa il reprezinta un sutien nepotrivit. Gaseste un sutien care sa iti vina perfect, si in care sanii sa se aseze cum trebuie.

7. Estrogen natural

Unul dintre cele mai bune suplimente este estrogenul natural, cu extract de rodie. Spre deosebire de alte plante, nu trebuie sa folosesti estrogenul zilnic. Acest tip de estrogen natural te va ajuta sa iti maresti sanii. Avertizare: Nu incerca aceasta metoda fara supravegherea medicului. Inainte de a incepe tratamentul, consulta un specialist!

8. Dieta

 Regimul alimentar pentru cresterea sanilor trebuie sa includa mere, sfecla, seminte de in, orz, usturoi, germeni de soia, prune uscate, nuci, fistic si vin rosu.

9. Redu stresul 

Incearca sa faci miscare. Astfel iti vei revigora mintea si trupul, reducand stresul. Un alt mod este de a medita si de a face yoga. Razi cat poti de mult! 

 Nu uita sa distribui acest articol. Prietenele tale iti vor fi recunoscatoare! Multumim! 

Cand vei afla cat de simplu iti poti mari sanii, in mod natural, o sa iti para rau ca nu ai descoperit mai devreme aceste trucuri! Reviewed by Unknown on 5:33 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.