Top Ad unit 728 × 90

Aproape nimeni nu poate observa pisicuta ascunsa din aceasta imagine. O poti gasi?

Publicitate

Ai observat pisicuta? Da mai jos ca sa afli raspunsul.

Orice lucru din natura fie este evident, fie trece neobservat. Atat plantele, cat si animalele si-au dezvoltat abilitatea de a se camufla, cu scopul de a supravietui si pentru a se apara de pradatori.


Cand vine vorba de integrarea in natura, felinele mai ales au o capacitate extraordinara de a se contopi cu aceasta. Se poate spune ca sunt maestre ale deghizarii. Fie ca vorbim despre un tigru dungat, de un ghepard cu pete, de un leopard, de pantera neagra sau de un leu, blana fiecarei creaturi o ajuta sa se camufleze in habitatul natural.

Aceasta abilitate demna de ninja nu se limiteaza doar la felinele de talie mare, ci se aplica si in cazul rudelor lor mai mici, pisicile domestice. Orice detinator de animal domestic stie ca daca o pisica nu vrea sa fie vazuta sau gasita, asa va fi. Pisicile domestice tind sa se camufleze prin imprejurimi, chiar daca nu incearca sa se ascunda, se pare ca acest obicei le este specific.

Multi detinatori de pisici au trecut pe langa animalutele lor, fara macar sa le observe. Acest lucru se intampla mereu, mai ales cand incerci sa gasesti pisica!

Nimic nu demonstreaza mai bine capacitatea lor nativa de camuflare, decat aceasta fotografie. E vorba de mai mult decat de o gramada de lemne din padure. Pe acolo, pe undeva, se gaseste o pisicuta adorabila, atat de bine ascunsa incat multe persoane nici nu o observa. Provocarea este sa o gasesti in 30 de secunde sau mai putin. Daca timpul dat e prea scurt, mareste-l cu inca 30 de secunde, apoi apasa pe fotografie pentru a gasi raspunsul. Bafta! 

Acum sa vedem unde se ascundea;)

Aproape nimeni nu poate observa pisicuta ascunsa din aceasta imagine. O poti gasi? Reviewed by Unknown on 5:27 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.