Top Ad unit 728 × 90

5 Lucruri pe care trebuie sa le stie oricine are masina

Publicitate

Un articol de Petrut

Masinile noastre: practic traim in ele. Mai des decat am vrea, acest lucru e sesizabil. Masina mea, de exemplu, este intesata de praf, mizerie, mancare si orice alte substante dezgustatoare la care te poti gandi. Si stiu ca nu sunt singura persoana care se confrunta cu o astfel de situatie! Daca vrei sa scapi de haosul din masina ta, trebuie sa afli aceste 5 lucruri care sa te ajute!

5 Lucruri pe care trebuie sa le stie oricine are masina
Fie ca incerci sa cureti praful de pe suprafetele imposibile din masina, sau ca incerci sa iti asezi telefonul pentru GPS, aceste 5 trucuri sunt perfecte pentru orice proprietar de automobil. 

Unge centura de siguranta

Daca centura ta nu se retrage usor inapoi in dispozitiv, ramane atarnata pe langa scaun, sau se blocheaza in usa- atunci cand incerci sa o inchizi, iata ce poti face. Pentru ca aceasta sa functioneze asa cum trebuie, da-o cu niste spray pentru suprafete.

Ridica centura si da cu spray pe partile din plastic pe care aceasta aluneca. Sterge excesul de spray cu o carpa, iar centura va functiona ca noua. In acest fel, vei reduce frecarea, problema care incetineste alunecarea.

Fa un suport pentru pahare

Nu ai un suport pentru pahar? Sau poate nu iti ajunge unul singur? Stiu ca al meu e mereu ocupat cu cate un recipient. O idee buna este sa tii in masina o rola de banda adeziva. Nu numai ca poate fi utila la nevoie, dar o poti aseza pe scaunul din dreapta, sprijinind cana sau paharul in ea.

Curata aeroterma

Aerotermele din masina se prafuiesc foarte repede..iar asta inseamna ca tot praful ajunge pe tine! Carpele obisnuite nu pot sa curete spatiul mic dintre peretii aerotermei, insa stii ce te poate ajuta? Buretii de machiaj! Acestia au marimea si forma perfecte, putand patrunde in aeroterma si reusind sa inlature praful cu usurinta.

Fa un suport pentru GPS 

Ai GPS pe telefon, dar nu ai si un suport pentru el? E periculos si riscant sa tii telefonul in mana in timp ce conduci, sau sa il tii in poala. In loc sa faci asta, sau sa dai banii pe un suport, poti sa iti faci tu unul. Prinde o banda elastica de aeroterma si foloseste un creion pentru a o arcui, astfel incat sa nu cada (si sus si jos). Cand vrei sa iti pui telefonul la vedere, scoate creionul si fixeaza-l cu elasticul. In acest fel, vei evita un pericol de accident sau o amenda.

Curata geamurile

Daca ti se pare ca geamurile masinii tale sunt aburite pe interior, este foarte neplacut. Cu cat le stergi mai mult, cu atat devin mai neclare. Un mod usor de a dezaburi geamurile este sa folosesti niste asternut pentru pisici si o pereche de sosete ( asternutul pentru pisici are rolul de a trage umezeala). Pune asternutul de pisici intr-o soseta, fara gauri, apoi aseaz-o in masina, ca sa absoarba umezeala.

Mai stii si alte trucuri pentru a avea o masina curata si organizata? Impartaseste-ni-le in sectiunea "comentarii", de mai jos.

5 Lucruri pe care trebuie sa le stie oricine are masina Reviewed by Unknown on 5:40 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.