Top Ad unit 728 × 90

10 lucruri pe care trebuie sa le faci, daca vrei sa ai o casnicie puternica si o familie unita!  #9 este, cu siguranta, cel mai dificil punct, dar cel mai important 

Publicitate

Un articol de Petrut

Neintelegerile duc, deseori, la certuri intre parteneri. Si, probabil, nu exista un mod de a evita aceasta situatie. Oricum, urmatoarele 10 sfaturi te vor ajuta sa imbunatatesti relatia cu partenerul tau, chiar daca tu esti cel care e vinovatul.

#1 respira adanc

Crezi sau nu, aceasta metoda este de mare ajutor. Cand auzi ceva care nu iti face placere sau cu care nu esti de acord, respira adanc si numara pana la 10. Sa te certi cu partenerul din cauze triviale e ultimul lucru pe care ti-l doresti.

#2 gandeste-te la un semnal ca sa inchei o disputa

Cand va contraziceti, e posibil ca situatia sa degenereze, asa ca e musai sa te opresti la timp, adoptand o atitudine care sa denote ca cearta trebuie incheiata. In acest fel, ambii parteneri vor sesiza ca au exagerat si vor evita situatii dificile.

#3 nu incerca sa iesi invingator dintr-o discutie

De fapt, nu vrei sa castigi cu adevarat, asa-i? Nu trebuie sa ai mereu dreptate atunci cand nu esti de acord cu punctul de vedere al persoanei iubite. Chiar daca crezi cu tarie in opinia ta in acel moment, la final nu va avea nicio relevanta.

#4 pentru unele lucruri nu merita sa te certi

Este absolut firesc sa aveti pareri diferite, mai ales daca sunteti obisnuiti cu stiluri de viata diferite. In orice caz, exista situatii in care cearta pur si simplu nu are sens, iar daca relatia voastra este una de termen lung, aceste contradictii nu vor aduce decat stres si resentimente. Alege-ti  cuvintele cu intelepciune.

#5 imbratisari, imbratisari, imbratisari

De cele mai multe ori, in timpul unei certe, ultimul lucru la care te gandesti este contactul fizic. Insa asta iti va aminti cat de mult iubesti persoana de langa tine. Asadar, fii mereu gata sa ceri o imbratisare, dar si sa oferi una. Acesta este un mod extraordinar de a pune punct unei situatii delicate.

#6 este in regula sa te duci suparat la culcare

Desi exista diferite discutii legate de aceasta tema, unii specialisti apreciaza ca sa despici firul in patru in ziua cu cearta nu e o chestie capitala. Asa ca relaxeaza-te si ia-ti timpul de care ai nevoie. Trezeste-te dimineata devreme si incearca sa gasesti, cu calm, la rece, solutia potrivita.

#7 umorul este important

Gandeste-te la o gluma, caci astfel vei scapa de tensiunea acumulata. Nu fi dur sau ironic cu partenerul. Un gest simplu, inocent sau un cuvant amuzant poate face minuni.

#8 asuma-ti responsabilitatea

Orice cearta implica minim doua persoane. Gandeste-te la motivul care a starnit discutia si fii gata sa iti asumi vina, daca e cazul.

#9 fa imposibilul

Trebuie sa fii dispus sa faci "imposibilul"- incearca sa intelegi ce simte persoana de langa tine. Evita sa tragi propriile concluzii. Daca partenerul uita de o zi importanta, nu inseamna ca nu ii pasa de tine.

#10 bucuria e totul

 Mediul in care traiesti si omul de langa tine iti influenteaza relatia. Mai precis, atmosfera negativa poate aprinde usor o cearta. Mai mult, tensiunea se va amplifica daca iti este foame, sau daca e galagie. In loc sa dai atentie acestor detalii, incearca sa te gandesti la ceva care sa va faca placere amandurora, cum ar fi o masa sau o bautura gustoasa. In acest fel vei intelege ca nu e vremea sa te certi, ci ca e vremea mesei! Tare, nu?

10 lucruri pe care trebuie sa le faci, daca vrei sa ai o casnicie puternica si o familie unita!  #9 este, cu siguranta, cel mai dificil punct, dar cel mai important  Reviewed by Unknown on 5:21 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.