Top Ad unit 728 × 90

Foloseste acest sampon si uita de caderea parului pentru totdeauna! Iata ce truc recomandam!

Publicitate

Uleiurile esentiale au devenit foarte populare in zilele noastre, caci tot mai multi oameni au inceput sa isi dea seama de potentialul lor. Acestea sunt folosite in diferite maniere si cu diferite scopuri- de exemplu, multe persoane le folosesc pentru a prepara diferite sampoane, care pot trata orice afectiune a scalpului, de la matreata la caderea parului.

Caderea parului este o problema comuna pentru barbati, dar si pentru femei, si in ciuda faptului ca exista o varietate de produse care promit rezultate, acestea se dovedesc adeseori inutile, ca sa nu mai spunem ca sunt si costisitoare. Din fericire, acest sampon va preveni caderea parului, ajutandu-l sa se regenereze! 

Foloseste acest sampon si uita de caderea parului pentru totdeauna! Iata ce truc recomandam!
Iata ce trebuie sa faci: cumpara un sampon cu pH neutru si adauga in el 2 capsule de vitamina E, 10 picaturi de ulei esential de rozmarin si 10 de lamaie. Aplica samponul pe parul ud, maseaza scalpul timp de 10 minute, apoi lasa-l sa actioneze inca 10 minute, inainte de a te spala pe cap. Incearca si tu aceasta reteta si nu te vei mai confrunta cu problema caderii parului! 

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Foloseste acest sampon si uita de caderea parului pentru totdeauna! Iata ce truc recomandam! Reviewed by Unknown on 5:42 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.