Top Ad unit 728 × 90

Foloseste acest amestec simplu si vei scapa pentru totdeauna de buruienile din gradina ta! 

Publicitate

Buruienile sunt oaspetii cei mai comuni, nedoriti si neinvitati din gradina sau din curte, care se hranesc din solul fertil si ameninta viata plantelor tale. 

Cu toate acestea, buruienile nu sunt privite de toata lumea ca o problema capitala, pentru ca multe persoane folosesc unul dintre cele mai populare ierbicide din lume ca sa le indeparteze. Putini sunt insa constienti de efectele severe ale folosirii acestui produs. Chiar si cea mai mica cantitate din acest spray, in combinatie cu alimentele, poate provoca afectiuni la nivelul rinichilor si ficatului. Acesta creste si riscul aparitiei cancerului, fiind cunoscut ca disruptor endocrinal. Pentru a clarifica acest aspect, chiar si cea mai mica cantitate din acest ierbicid, care ia contact cu hainele sau cu alimentele tale, cauzeaza dereglari la nivelul ADN-ului si afectiuni ale organismului.

Din pacate, chiar daca mai multe studii au confirmat-o, produsul in discutie continua sa fie cel mai binevandut ierbicid din lume. Este important sa iti protejezi sanatatea si sa eviti folosirea sa, incercand in loc metode naturale alternative.

Iti vom dezvalui un produs natural, pe care il poti pregati chiar tu, extrem de eficient si sigur! Este foarte usor de facut!

Vei avea nevoie de:
  • 3L de otet alb
  • Sticla cu pompa spray
Instructiuni:

Pune otetul alb in sticla si aplica-l direct pe buruieni, dar ai grija sa nu atinga plantele si iarba. 

In cazul unor buruieni capricioase, poti incerca urmatoarea solutie alternativa:  

Ingrediente:
  • 3L de otet alb
  • 1/4 Cana de detergent de vase non-toxic
  • 2 Cani de sare Epsom
  • Sticla cu pompa spray
Amesteca toate ingredientele in sticla, agit-o putin si aplic-o pe buruieni. Dupa folosirea acestei solutii naturale, nu vei mai duce grija buruienilor din curtea ta! Asadar, nu ezita sa o pui in aplicare! 

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Foloseste acest amestec simplu si vei scapa pentru totdeauna de buruienile din gradina ta!  Reviewed by Unknown on 5:01 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.