Top Ad unit 728 × 90

Cum trebuie sa mancam ouale? Sfaturi de la specialisti...

Publicitate

Un articol de Andreea

Trebuie sa mentionez in primul rand ca ori de cate ori voi vorbi in acest articol despre oua, ma voi referi la acele oua organice provenit de la gaini hranite cu cereale organice.

Unul dintre principalele sfaturi oferite de Dr. Mercola este acela ca cel mai bine este sa mancam ouale crude.


El spune ca trebuie consumate in starea lor initiala pentru ca ele contin foarte multi nutrienti care se pot pierde foarte usor prin procedeul de gatire. Cel mai repede se pierd substantele nutritive din galbenus.

De mentionat este si faptul ca in momentul in care consumam un ou foarte fiert, este si greu de digerat iar corpul nu va reusi sa asimileze corect substantele nutritive.

Daca te decizi sa asculti sfatul doctorului Mercola si vei manca oua crude este important sa stii ca ele trebuie mancate in intregime deoarece oul este creat cu multa biotina in galbenus pentru a echilibra substantele nutritive prezente in albus. Daca totusi nu poti sa le mananci crude poti sa le fierbi pana in punctul in care galbenusul ramane aproape nefiert.

Chiar daca optezi pentru a le praji ai grija sa fie prajite intotdeauna in ulei de cocos sau unt clarifiat dar opteaza intotdeauna pentru a gati albusul si a lasa galbenusul crud. Poate parea ciudat la inceput pentru ca este ceva nou dar este surprinzator de delicios.

Pentru a face o omleta tot ce trebuie sa faci este sa separi galbenusurile de albusuri si sa gatesti doar albusurile. Galbenusurile le adaugi crude peste albusuri. Galbenusurile le poti folosi si pentru salate care vor fi la fel de gustoase.

Oul este o modalitate foarte buna de a obtine mai multe substante nutritive esentiale, cum ar fi vitamina B12, Biotina, Colina, vitamina A, vitamina E, Omega-3, antioxidanti, etc.

Dar exista ceva ce mai are oul... FIBRE, care sunt esentiale pentru functionarea cu succes a digestiei noastre. Prin urmare, va recomandam ca, atunci cand manancati oua sa faceti acest lucru insotit de o multime de legume.

Pe Andreea Ionescu o poti gasi si pe facebook

Cum trebuie sa mancam ouale? Sfaturi de la specialisti... Reviewed by Razvan on 5:00 AM Rating: 5

1 comment:

  1. O metoda folosita de mine cu succes.da.cu f mare succes...pt ca eram solista si ajuta la voce....facem cu acul un orificiu mic si il tragem pe acolo.nu era gretos deloc...nu e nimic nou. Personal,sunt pt raw ...toata haba guarda si prajita nu aduce deloc beneficii.dimpotriva...depinde cum iti educi gustul...

    ReplyDelete

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.