Top Ad unit 728 × 90

Consuma 3 curmale in fiecare zi, pentru ca organismul tau sa beneficieze de aceste 5 efecte!

Publicitate

Cele mai multe persoane nu se gandesc prea mult la ce beneficii pot avea curmalele, dar contrar asteptarilor, aceste fructe abunda in efecte pozitive pentru corp. Curmalele sunt uimitoare, cum de altfel pot fi si efectele lor. Daca vei incepe sa consumi 3 curmale pe zi, iata care vor fi cateva dintre lucrurile pe care organismul tau le va resimti:

Consuma 3 curmale in fiecare zi, pentru ca organismul tau sa beneficieze de aceste 5 efecte!
Curmalele sunt bogate in nutrienti

Curmalele au cateva beneficii nutritionale nemaipomenite. Consumand 3 curmale pe zi, nu vei mai fi nevoit sa iei vitamine. Aceste fructe contin cupru, potasiu, fibre, magneziu, vitamina B6 si mangan.

Curmalele imbunatatesc tractul digestiv

Curmalele fac minuni in ceea ce priveste sanatatea ta digestiva. Ele pot fi benefice in cazul unei probleme precum constipatia, IBS sau GI. Curmalele contin fibre, despre care s-a aratat ca reduc riscul cancerului de colon sau altor tipuri de cancer. Curmalele sunt recomandate si in tratamentul pentru hemoroizi.

Curmalele alina durerile

Curmalele contin importante cantitati de magneziu. Acesta are proprietati antiinflamatorii, asa ca poate fi benefic in alinarea durerilor si inflamatiilor. Conform unor cercetari, magneziul din curmale poate reduce inflamatia arteriala, diminuand riscul unor afectiuni cardiace, precum si altor inflamatii care pot duce la dezvoltarea artritei, bolii Alzheimer si altor boli.

Curmale pentru o sarcina sanatoasa

Mai multe studii au aratat modul in care curmalele au fost benefice sarcinii si nasterii. Cercetatorii au tinut sub observatie 69 de femei, ajungand la concluzia conform careia daca femeile consuma curmale pe parcursul ultimelor 4 saptamani de sarcina, nasterea si travaliul vor fi mai usoare. Curmalele sunt benefice si pentru pierderea in greutate de dupa sarcina, asa ca vei arata nemaipomenit!

Curmalele, benefice pentru tensiune si in cazul unui atac de cord

Magneziul din migdale este benefic cand vine vorba de reglarea tensiunii. De asemenea, potasiul pe care aceste fructe il contin are un efect pozitiv, intrucat sprijina buna functionare a cordului si reduce tensiunea ridicata.

A existat o cercetare cu scopul de a determina daca curmalele au vreun impact in ceea ce priveste atacul cerebral. De fapt, au existat nu mai putin de 7 studii care dovedesc ca magneziul reduce riscul atacului cerebral cu aproximativ 10%, la fiecare 100mg de magneziu consumat zilnic.

Curmalele ajuta buna functionare a creierului

Au existat si cateva cercetari despre ingredientele din curmale, precum si despre impactul lor asupra sanatatii cerebrale, aratandu-se ca atunci cand exista o cantitate suficienta de vitamina B6 in sistemul tau, creierul functioneaza mai bine; astfel, forta de concentrare este mai mare iar informatiile pot fi mai usor si mai repede stocate de memorie. Curmalele mentin acuratetea mintii tale, precum si gradul de concentrare pentru invatat.

Reteta:

Amesteca:
  • 5 curmale
  • 5 prune uscate
  • O lingura de in maruntit
Consum:

Consuma amestecul inainte de mese. Urmeaza tratamentul timp de 12 zile, apoi fa pauza 12 zile. Vei incepe sa observi cum corpul se transforma si ca vei slabi foarte repede!  

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Consuma 3 curmale in fiecare zi, pentru ca organismul tau sa beneficieze de aceste 5 efecte! Reviewed by Unknown on 5:43 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.