Top Ad unit 728 × 90

Ce se intampla daca vei consuma aceasta bautura din sare nerafinata, timp de 7 zile: rezultatul te va uimi

Publicitate

Ce fel de sare este buna pentru corpul tau? Cele mai multe persoane consuma "sare de proasta calitate", care este de obicei sarea fara minerale naturale. In acest punct, trebuie sa stii ca exista sare adevarata, care se numeste sare nerafinata. Acest tip de sare este exact ce are nevoie corpul tau pentru a-si imbunatati digestia si pentru a accelera detoxifierea.

Acest amestec este adecvat pentru sistemul digestiv, caci faciliteaza acizii si enzimele care ajuta la digerarea alimentelor. Acesta este cel mai bun mod de a-ti pastra sanatatea. 

Ce se intampla daca vei consuma aceasta bautura din sare nerafinata, timp de 7 zile: rezultatul te va uimi
Tot ce trebuie sa faci este sa pui sare nerafinata in proportie de   ¼ , intr-un borcan, apoi sa adaugi apa. Dupa aceea, acopera borcanul, agita-l si lasa-l sa stea asa 24 de ore. Poti adauga mai multa sare a doua zi. Cand amestecul nu mai e solubil, inseamna ca e gata. Aceasta bautura sarata se numeste Sole. 

Tot ce ai de facut este sa pui jumatate de lingurita de Sole in 100 ml de apa. Consuma bautura timp de 7 zile. In acest fel, corpul tau va fi detoxifiat.

Incepe-ti ziua cu aceata bautura sanatoasa!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Ce se intampla daca vei consuma aceasta bautura din sare nerafinata, timp de 7 zile: rezultatul te va uimi Reviewed by Unknown on 5:39 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.