Top Ad unit 728 × 90

Activeaza "functia de slabit" a hormonilor tai si topeste grasimea imediat!

Publicitate

Hormonii sunt niste substante chimice, produse in mod natural de organism. Hormonii sexuali fundamentali sunt estrogenul la femei si testosteronul la barbati, insa exista si multe alte tipuri de hormoni care controleaza organismul.

A sti cum sa iti gestionezi hormonii poate avea o capacitate incredibila asupra starii tale, in general. Exista anumiti hormoni responsabili de pofte si de reducerea greutatii, iar acestia sunt insulina, cortizolul si leptina. Incearca sa iti dezvolti predispozitii specifice, care sa ajute hormonii utilizati ca parte de control a apetitului si greutatii. 


Multe persoane sunt obisnuite sa relationeze termenul "insulina" cu diabetul. Acest lucru are ca radacina faptul ca insulina arata daca glucoza este folosita pentru vitalitate, sau depozitata ca grasime. Ce mananci si cum mananci iti afecteaza nivelul de insulina. Cand consumi zahar in exces, este eliberata atat de multa insulina incat celulele nu o pot asimila iar ficatul transforma totul in grasime. Pentru a controla nivelul insulinei, consuma supe si legume, carne si cereale bogate in fibre la interval de doua-trei ore. Dr. Anna Garrett spune ca este esential sa tii la distanta painea alba, zaharul alb si pastele, precum si preparatele gatite in exces. Cortizolul este hormonul anxietatii, care influenteaza nivelul glucozei, se ocupa de functionarea sistemului digestiv si controleaza acumularea de apa si de sare. Cand esti concentrat, cortizolul determina organismul sa inmagazineze grasimea in jurul organelor vitale, afirma medicul Shwan Talbott, autor al articolului "Conexiunile cortizolului". Prin aceasta procedura, diferite grasimi nesaturate sunt eliberate in sange, determinand cresterea nivelului de colesterol si insulina.  Pentru a controla nivelul cortizolului, mergi la plimbare dupa masa, mananca gradat, elimina cafeina si odihneste-te cel putin 7 ore. 


Musculatura si greutatea sunt identificate cu hormonul leptina, respondabil de pofte. El este eliberat din celulele grase. Energia sa este atat de mare, incat poate influenta modul in care corpul rau decide sa se hraneasca (specific unui anumit anotimp). Este important sa il tii sub control, sa eviti consumul de zaharuri si alte substante similare, sa te odihnesti suficient noaptea, sa te pregatesti intens .

Cum ar trebui sa arate mesele tale?

Consuma la 2-3 ore alimente ca legumele, proteine slabe si grasimi sanatoase. In plus, incearca sa dormi 7-9 ore pe noapte si sa stai la distanta de mancarurile zaharoase sau procesate. Controleaza-ti greutatea si hormonii foamei si traieste o viata sanatoasa.


Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Activeaza "functia de slabit" a hormonilor tai si topeste grasimea imediat! Reviewed by Unknown on 5:21 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.