Top Ad unit 728 × 90

Un remediu cu beneficii multiple pe baza de ulei de masline

Publicitate

Pe langa multe alte beneficii, uleiul de masline este si un foarte bun energizant! Daca te simti obosit si lipsit de energie, incearca neaparat acest minunat remediu naturist pe baza de ulei de masline extra-virgin.

Remediul lichid pe care ti-l prezentam astazi este alcatuit din doar doua ingrediente simple – ulei de masline extra-virgin si lamaie.

Iata proprietatile terapeutice ale acestora:

Un remediu cu beneficii multiple pe baza de ulei de masline
Uleiul de masline

Supranumit „aurul lichid” pe vremea vechilor greci, uleiul de masline era exploatat din plin in Grecia si Roma antica pentru proprietatile sale terapeutice multiple. Uleiul de masline contine acizi grasi care reduc nivelul colesterolului rau. In plus, uleiul de masline este un foarte bun detoxifiant al organismului.

Pentru a beneficia din plin de efectele uleiului de masline, incearca sa-l consumi zi de zi in cantitati mici. Uleiul de masline extra-virgin este cel mai sanatos si mai pur ulei extras din fructele de maslin, asa ca retine toti nutrientii in timpul extragerii si este foarte bogat in vitamine si minerale.

Lamaia

Lamaia se numara cu siguranta printre cele mai sanatoase fructe din lume. Este foarte bogata in vitamine, nutrienti si antioxidanti. Lamaia contine multa vitamina C si vitamina B, dar si mult potasiu, fosfor, precum si multi carbohidrati. Lamaia mai contine si flavonoizi, un tip de antioxidanti foarte pretiosi.

In combinatie, aceste doua ingrediente pot preveni si chiar trata unele boli si afectiuni precum:

Constipatia

Combinatia de ulei de masline si lamaie constituie un foarte bun lubrifiant pentru stomac, care omogenizeaza si pune in miscare mucusul digestiv. Impreuna, cele doua ingrediente activeaza functia hepatica si functia biliara. Uleiul de masline amestecat cu lamaie devine un remediu puternic antioxidant excelent pentru detoxifierea organismului si imbunatatirea digestiei.

Bolile cardiovasculare

Uleiul de masline este bogat in acizi grasi esentiali foarte benefici pentru corp. Acestia elimina colesterolul in exces si reactiveaza circulatia sangelui.

Problemele reumatice

Aceasta bautura vindecatoare poseda proprietati anti-inflamatoare puternice. Consumata cu regularitate, aceasta poate fi de mare ajutor in tratamentul durerior articulare. Remediul este cel mai eficient atunci cand este consumat dimineata pe stomacul gol.

Afectiunile ficatului si ale vezicii biliare

Consumarea acestei bauturi dimineata pe stomacul gol stopeaza cresterea pietrelor biliare. Baut dimineata, remediul detoxifiaza ficatul, rinichii si tractul biliar. Rezultatele sunt uimitoare!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Un remediu cu beneficii multiple pe baza de ulei de masline Reviewed by Unknown on 5:49 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.