Top Ad unit 728 × 90

Tommy Chong din celebrul „Cheech & Chong” sustine ca s-a vindecat complet de cancer prin alimentatie si folosirea de ulei de canepa

Publicitate

Cancerul este o boala teribila si foarte descurajanta pentru pacienti, care de multe ori considera ca primirea acestui diagnostic echivaleaza cu o sentinta la moarte. Din pacate, prea putini medici ii incurajeaza pe pacienti asa cum ar fi normal, iar bolnavii ajung sa-si piarda orice urma de speranta ca se pot insanatosi.

Dar primirea diagnosticului de cancer nu l-a descurajat si pe actorul canadian Tommy Chong din „Cheech and Chong”. Cand a aflat ca este bolnav, acesta a reactionat prompt prin schimbarea radicala a stilului de viata si a alimentatiei.

In mod surprinzator, Chong a declarat chiar ca a invins boala in mai 2013 multumita unui regim alimentar strict monitorizat de un medic naturopat si unui tratament cu ulei de canepa (hasis) sub forma de suplimente.

Actorul si-a relatat experienta cu cancerul pe blogul personal. Acesta sustine ca prima optiune oferita de medici in scopul tratarii cancerului de prostata cu progresie lenta in stadiu incipient a fost un tratament cu radiofrecventa costisitor in Mexic. Totusi, Chong a ales sa se indrepte spre o alternativa naturala mai sigura.

Nepotul sau din Vancouver i-a facut cunostinta cu dr. McKinnion din Victoria, British Columbia, care i-a propus o terapie combinata bazata pe urmarea unei alimentatii stricte si luarea de suplimente alimentare. La verificarea de dupa un an, testul pentru antigenii prostatici a demonstrat ca boala disparuse aproape complet, ajungand la un prag la care „nu mai reprezenta o amenintare”.

Chong a urmat si protocolul „lacrimilor de phoenix” recomandat de vindecatorul Rick Simpson, terapie care a presupus consumul de ulei de canepa. Actorul a mai participat si la sedintele celebrului vindecator energetic Adam Dreamhealer. Sedintele au inclus exercitii de vizualizare, un program de vindecare in grup, precum si alte metode complementare destinate atingerii unei stari psihice „calibrate” de vindecare.

Chiar daca mai avea nevoie si de confirmarea altui test de sange pentru a fi declarat perfect vindecat, Chong si-a anuntat repede victoria pe contul sau de twitter:

„Se pare ca planta magica vindeca pana la urma cancerul cu alimentatia si suplimentele potrivite! De ani de zile nu m-am mai simtit atat de bine.”

Aceasta este doar una dintre multele povesti ale persoanelor care prefera tratamentul alternative in detrimentul chimioterapiei. Studiile recente confirma ca abordarile conventionale agraveaza de cele mai multe ori formele de boala.

Experienta lui Chong ne arata ca trebuie sa fim mai increzatori in perspectiva vindecarii cancerului prin protocoale naturale si in potentialul canepii ca medicament. Din pacate, insa, este nevoie de mai multe studii asupra acestor tratamente naturale pentru a determina cu exactitate gradul lor de eficienta.

Spitalele ar trebui poate sa-si modifice atitudinea si sa integreze in programele de vindecare si diete sanatoase, suplimente alimentare si consiliere psihologica pentru a creste sansele de supravietuire si vindecare. De cele mai multe ori neglijam rolul stresului in evolutia bolilor de cancer, desi, impreuna cu dezechilibrele alimentare, stresul joaca un rol important in inmultirea celulelor canceroase.

Sunt multi oameni care au reusit sa se vindece prin terapii naturale, dar este esential sa abordezi demersurile de vindecare din toate aspectele posibile. Inarmat cu incredere si optimism, si cu ajutorul unui medic naturopat experimentat, altfel poti aborda o astfel de boala.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Tommy Chong din celebrul „Cheech & Chong” sustine ca s-a vindecat complet de cancer prin alimentatie si folosirea de ulei de canepa Reviewed by Unknown on 5:08 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.