Top Ad unit 728 × 90

Remediu rapid pentru durerile de dinti!

Publicitate

Alaturi de migrene, durerile de dinti se numara printre cele mai intense si mai suparatoare simptome dureroase. O durere brusca de dinti iti poate transforma ziua intr-un adevarat cosmar, asa ca haide sa vedem ce optiuni ai la indemana ca sa le calmezi rapid!

Pana sa ajungi la dentist, incearca acest truc eficient de calmare rapida a durerilor de dinti: trebuie sa ai prin preajma doar cateva cuburi de gheata!

Remediu rapid pentru durerile de dinti!
Apuca un cub de gheata cu mana dreapta si freaca cu el zona dintre degetul mare si aratatorul mainii opuse. Continua sa masezi cu gheata aceasta portiune de piele timp de 5-10 minute.

Cum functioneaza? Ei bine, aplicarea de gheata in aceasta zona a palmei pacaleste creierul sa se concentreze asupra senzatiei de frig, determinandu-l astfel sa uite de durerea de dinti! Trucul este neasteptat de eficient! La teste, aproape 90% dintre subiectii care au incercat procedeul au declarat ca durerile de dinti au cedat complet in decurs de cateva minute!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Remediu rapid pentru durerile de dinti! Reviewed by Unknown on 5:50 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.