Top Ad unit 728 × 90

Moarte imbuteliata: Multi oameni folosesc zilnic acest produs si nu sunt constienti ca ii omoara lent.

Publicitate

Ce faceti cand sunteti la cumparaturi, luati un pui ambalat si din el se prelinge lichid? Dar cand copiii dumneavoastra se joaca in parc si doriti sa ii curatati pe manute? Probabil ca raspunsul la ambele intrebari este „folosesc un antibacterian pentru maini”.

Acest produs reprezinta o metoda rapida de a scapa de germeni, daca nu avem la indemana apa si sapun. Tineti, insa minte faptul ca acesta va poate face mult rau!

Antibacterianul este chiar daunator sanatatii, deoarece omoara atat bacteriile bune cat si pe cele rele.

Este cunoscut faptul ca antibacterianul este excelent pentru distrugerea bacteriilor, insa in acelasi timp va distruge si bacteriile de care organismul nostru are nevoie. Aceste bacterii ne intretin sistemul imunitar, daca ele sunt distruse, bacteriile rele incep sa atace sistemul imunitar. Rezultatul acestui proces este imbolnavirea!

Un alt element negativ, in ceea ce priveste antibacterianul, este acela ca poate distruge bisfenolul, extrem de important pentru sistemul endocrin. Bisfenolul produce hormoni, controleaza functionarea organismului si mentine sanatatea tesutului si organelor. Cateva studii recente au aratat faptul ca un nivel crescut de bisfenol, poate determina aparitia bolilor cardiace, cancerului, diabetului si infertilitatii.

Deci, data viitoare cand folositi acest produs, luati in calcul si faptul ca acesta distruge bacteriile bune si automat sanatatea dumneavoastra!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Moarte imbuteliata: Multi oameni folosesc zilnic acest produs si nu sunt constienti ca ii omoara lent. Reviewed by Unknown on 5:26 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.