Top Ad unit 728 × 90

Cum poti afla daca persoanele din apropiere iti fura energia vitala si cum te poti proteja!

Publicitate

Poate ca ai mai intalnit termenul de „vampir energetic” si te-ai intrebat ce semnifica el de fapt. Ei bine, acest termen este folosit pentru a desemna persoanele care „se hranesc” cu energia altor oameni pe timpul conversatiilor purtate. Poate ca acum te intrebi de ce ar face cineva asa ceva, nu? Se crede ca vampirii energetici sunt „goi” pe interior si ca le lipseste curajul de a se confrunta cu problemele lor de unii singuri, asa ca ajung sa ii paraziteze pe cei din jurul lor.

Este dificil de explicat sau dovedit ce se intampla de fapt, dar transferul de energie este foarte accentuat in multe dintre cazuri. Se crede ca vampirii energetici ar avea un fond interior marcat de neimplinire, de nefericire si de teama, si ca, de cele mai multe ori, ar recurge la furtul de energie in mod inconstient. Indiferent daca acest act este sau nu voluntar, din pacate rezultatul este acelasi – victima este epuizata de energie. Vampirii de energie sunt greu de modelat si de incurajat in directii constructive, asa ca nu se pot schimba cu adevarat pana ce nu constientizeaza ei insisi ca este nevoie sa se schimbe.

Cum te poti apara de vampirii energetici

In primul rand, trebuie sa fii pe deplin constient de faptul ca nu datorezi nimanui nimic, cu atat mai putin energia ta, indiferent daca cei care iti pretind acest efort sunt chiar membri ai familiei. Singurul mod in care poti impiedica furtul de energie este sa nu le permiti vampirilor accesul liber la energia ta. Dar, bineinteles, asta nu ii descurajeaza pe vampirii de energie sa paraziteze alte persoane. Faptul ca nu iti pot accesa tie rezervele de energie ii va face sa-si caute alte victime.

Atunci cand le permiti vampirilor sa-ti fure energia, practic le faci si lor o defavoare, pentru ca le permiti in continuare sa fuga de schimbare si de cauzele de fond ale comportamentului lor negativ. Ajungi sa perpetuezi un status quo defavorabil atat tie cat si vampirului energetic.

Intentia joaca un rol foarte important, chiar daca nu este verbalizata. Asadar, la prevenirea unui act de furt energetic, este esential sa fii categoric. Nu trebuie sa te simti vinovat, chiar nu ai niciun motiv sa te simti astfel, pentru ca nu datorezi nimanui nimic!

Dupa ce reusesti sa pui capat furtului de energie, pune in aplicare urmatorii pasi:

Potrivit specialistilor in descifrarea limbajului corporal, incrucisarea mainilor si a picioarelor constituie o pozitie defensiva foarte eficienta. Adoptarea acestei posturi corporale te ajuta sa te disociezi de interlocutor la nivel energetic. Asaza palma mainii drept in dreptul buricului, iar apoi acoper-o cu palma mainii stangi. Prin aceasta pozitie poti bloca furturile energetice. Un alt truc consta in vizualizarea unui clopot de sticla care te inconjoara. Indiferent daca te afli sau nu in prezenta unei alte persoane, imagineaza-ti mereu ca esti invaluit de acest clopot din sticla cu rol protector.

Odata ce pui in aplicare aceste trucuri, vei fi uimit cat de repede se va retrage de langa tine vampirul energetic. De indata ce vampirii de energie simt ca nu mai pot accesa energia ta vitala, se vor indeparta! Nu da niciodata inapoi indiferent de motive. Nu e nevoie sa fii politicos tot timpul, asa ca nu prelungi inutil conversatia; raspunde raspicat si monosilabic, ori pur si simplu refuza sa mai spui altceva in caz ca mai esti abordat!

Fii ferm, dar pastreaza-ti zambetul pe buze si da din cap aprobator. Totusi, este important de stiut faptul ca aceste tehnici nu au succes atunci cand nu esti cu adevarat hotarat sa impiedici furtul de energie. Oricat de greu ti-ar parea, nu trebuie sa ai resentimente nici daca vampirul de energie pe care vrei sa-l descurajezi este un prieten apropiat sau un membru al familiei. Nu te lasa folosit!

In concluzie, data viitoare cand te mai afli in preajma unui vampir energetic, traseaza repede o granita intre voi doi si arata-i in mod clar ca nu-i permiti sa-ti acceseze energia vitala pretioasa. Acorda aceasta energie doar persoanelor benefice care se angajeaza in schimburi energetice constructive. Alunga vampirii energetici si inconjoara-te de oameni pozitivi!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Cum poti afla daca persoanele din apropiere iti fura energia vitala si cum te poti proteja! Reviewed by Unknown on 5:23 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.