Top Ad unit 728 × 90

Amelioreaza ridurile cu aceasta crema in decurs de numai o saptamana

Publicitate

Perspectiva inaintarii in varsta le sperie mai ales pe femei, intrucat atrage dupa sine inclusiv formarea sau accentuarea ridurilor. In prezent, industria cosmeticelor produce milioane de dolari de pe urma tratamentelor cosmetice anti-rid precum injectiile cu botox, dermabraziunea, peeling-urile chimice si tratamentele cu acid hialuronic. Toate aceste tratamente, precum si produsele cosmetice de pe piata, sunt foarte costisitoare si, atunci cand efectele lor sunt intr-adevar vizibile, din pacate rezultatele nu sunt si durabile.

Amelioreaza ridurile cu aceasta crema in decurs de numai o saptamana

Acesta este unul dintre motivele care le imping pe femei sa incerce si tratamentele naturale cu efecte de anti-imbatranire. Crema naturala cu preparare in casa pe care ti-o prezentam in continuare reduce vizibilitatea ridurilor prin incetinirea procesului de imbatranire si hidratarea profunda a pielii.

Tratamentul este adecvat tuturor tipurilor de piele, iar rezultatele se fac remarcate chiar si in decurs de o saptamana.

Ingrediente necesare:
  • 2 lingurite de petroleum (vaselina)
  • 1 lingura de ulei de masline sau de migdale
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingurita de miere
Instructiuni de preparare:

Topeste vaselina la foc mic timp de cateva minute. Apoi ia vasul de pe aragaz si adauga restul ingredientelor: galbenusul, mierea si uleiul. Amesteca bine compozitia, dupa care pune-o deoparte 5 minute.

Inainte de aplicarea cremei, tenul trebuie sa fie bine curatat si perfect uscat. Preparatul se aplica prin masarea blanda a pielii cu miscari circulare. Dupa 30 de minute, acesta trebuie indepartat cu ajutorul unui disc de vata inmuiat in apa minerala sau cu un prosop umezit.

Primele rezultate se observa chiar din prima saptamana de folosire.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Amelioreaza ridurile cu aceasta crema in decurs de numai o saptamana Reviewed by Unknown on 5:32 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.