Top Ad unit 728 × 90

9 trucuri geniale pentru curatarea cu usurinta a obiectelor si suprafetelor „problematice”

Publicitate

Fiecare dintre noi are propriul lui ritual de curatare si „dezvolta” in timp propriile trucuri de curatare desprinse din experienta proprie, dar chiar si asa exista o serie de lucruri care par pur si simplu imposibil de curatat! Unele obiecte sunt extrem de fragile, altele nu trebuie curatate des sau sunt fabricate din materiale pretentioase. De aceea, am decis sa alcatuim o lista cu 9 trucuri utile pentru usurarea curatarii acestor obiecte problematice!

9 trucuri geniale pentru curatarea cu usurinta a obiectelor si suprafetelor „problematice”

Placile de gresie si faianta
In urma curatarii gresiei, faiantei si a rosturilor acestora, poti folosi ceara de lumanari ca sa previi murdarirea si formarea de mucegai!

Jucariile pentru caini
Jucariile de plus ale prietenilor patrupezi ai familiei pot fi spalate in masina de spalat sau de mana, folosind solutie de otet si apa.

Laptopul
Curatarea in amanunt a laptopului pare de multe ori o adevarata aventura! Ca sa iti usurezi munca si sa termini treaba mai repede, foloseste carpe din microfibra, apa distilata, sapun de vase non-agresiv, alcool sanitar si o perie pentru curatarea pipei!

Tapiteria masinii
Oricat de murdar ar fi interiorul masinii, poti scoate suprafetele la lumina folosind urmatorul detergent: Amesteca otet, sapun de vase si apa minerala in cantitati egale. Foloseste apoi acest detergent impreuna cu o perie aspra si indeparteaza-l apoi cu un aparat de curatat cu aburi.

Garniturile de cauciuc ale tevilor
Pe coturile si scurgerile tevilor etansate cu garnituri de cauciuc se formeaza usor mucegai, dar acesta poate fi indepartat mai usor folosind o periuta de dinti inmuiata in inalbitor de rufe.

Salteaua
Salteaua poate fi curatata in cativa pasi simpli: ai nevoie doar de un aspirator, bicarbonat de sodiu, apa oxigenata si detergent de vase!

Chiuvetele din portelan
Chiuvetele din portelan sunt foarte aspectoase, dar au marele dezavantaj de a se murdari foarte repede si de a fi dificil de curatat. Poti, in schimb, sa le faci luna folosind solutie de apa oxigenata cu bicarbonat de sodiu, otet alb, sare si zeama de lamaie!

Draperia de dus
Ca sa indepartezi complet murdaria si mucegaiul, draperiile pentru dus trebuie spalate in apa cu sare.

Oglinzile
Oglinzile se numara printre obiectele cele mai problematice cand vine vorba de curatare! Totusi, le poti face sa straluceasca de curatenie folosind carpe din microfibra, alcool sanitar, discuri de vata de bumbac si apa.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

9 trucuri geniale pentru curatarea cu usurinta a obiectelor si suprafetelor „problematice” Reviewed by Unknown on 5:55 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.