Top Ad unit 728 × 90

10 obiceiuri de infrumusetare grozave

Publicitate

Zi de zi, pielea este expusa la numerosi factori de mediu care, in timp, ii afecteaza supletea si aspectul. Cei mai nocivi dintre acestia sunt, desigur, poluarea, toxinele, razele UV si chmicalele.

Expunerea repetata la acesti factori afecteaza structura pielii, accelerand aparitia semnelor de imbatranire, a petelor si a ridurilor. Pentru a contracara aceste efecte, tenul necesita o ingrijire speciala, indeosebi seara inainte de culcare.

10 obiceiuri de infrumusetare grozave
Iata 10 obiceiuri de infrumusetare pe care iti recomandam sa le pui in practica in fiecare seara:

1. Indeparteaza machiajul de peste zi

Machiajul trebuie indepartat de pe fata in fiecare seara pentru a preintampina astuparea porilor, aparitia eruptiilor acneice si imbatranirea prematura a tenului. Spala-te bine pe fata, indeparteaza machiajul cu lapte demachiant si aplica in urma o crema hidratanta.

2. Aplica un toner facial

Pentru curatarea tenului, dermatologii recomanda de regula folosirea unui toner antibacterian cu pH neutru. Alege un produs adecvat tipului tau de ten si sterge cu el pielea fetei in fiecare seara inainte de culcare.

3. Foloseste o crema pentru ochi

Primele semne de imbatranire de pe fata apar in jurul ochilor, asa ca trebuie sa acorzi o atentie deosebita acestei zone. Aplica o crema pentru contur ca sa hidratezi si sa tonifiezi pielea din jurul ochilor, precum si sa estompezi ridurile si cearcanele.

4. Foloseste fete de perna din matase

Cele mai bune fete de perna sunt cele fabricate din matase, deoarece sunt mai usoare si mai sigure pentru piele si par. Matasea contine 18 aminoacizi esentiali si o multitudine de proteine naturale care intineresc pielea si o mentin luminoasa si frumoasa.

In plus, folosirea fetelor de perna din matase elimina posibilitatea aparitiei „urmelor de la perna” care apar adeseori dupa ce dormi pe fete de perna din bumbac. Matasea protejeaza parul impotriva ruperii si previne incurcarea acestuia.

5. Porneste umidificatorul

Porneste umidificatorul in dormitor inainte sa te culci ca sa mentii umezeala din aer pe timpul noptii si sa previi astfel uscarea si craparea pielii. In plus, mentinerea umiditatii din aer previne aparitia unor boli de piele precum psoriazisul si eczemele.

6. Aplica o crema pentru maini

Aplica pe maini o crema hidratanta ca sa mentii pielea mainilor bine hidratata pe timpul noptii. Spala-te pe maini cu apa calda si sapun cu actiune blanda, dupa care usuca-le prin tamponarea usoara cu un prosop si aplica crema hidratanta.

7. Strange parul in coada sau in coc

In primul rand, prinderea parului inainte de culcare previne incurcarea acestuia in timpul somnului. In al doilea rand, din moment ce pielea nu mai intra in contact cu uleiurile naturale ale parului pe timpul noptii, esti mai bine protejata de eruptiile acneice.

8. Aplica pe picioare crema cu petroleum

Inainte de culcare, spala-te pe picioare si usuca-le prin tamponarea usoara cu un prosop. In urma, aplica o crema hidratanta cu petroleum ca sa inmoi pielea si sa previi bataturile.

9. Spala-te pe dinti

Este esential sa te speli pe dinti in fiecare seara inainte de culcare ca sa previi aparitia cariilor si respiratia neplacuta „de dimineata”!

10. Fa-ti somnul de frumusete cum se cuvine

Fa tot posibilul sa dormi cel putin 7-8 ore pe noapte ca sa stimulezi reinnoirea si intinerirea celulelor. Somnul odihnitor de noapte intinereste pielea si previne aparitia cearcanelor si a ridurilor.

In plus, scoate din dormitor telefonul si stinge televizorul pentru un somn mai profund si mai sanatos. Fa o baie relaxanta fierbinte inainte de a te baga in pat. Pune in aplicare aceste obiceiuri sanatoase si in curand te vei bucura de efecte pozitive evidente asupra aspectului pielii si parului!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

10 obiceiuri de infrumusetare grozave Reviewed by Unknown on 5:45 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.