Top Ad unit 728 × 90

Timp de 78 de zile a mancat doar cartofi: iata cum arata azi si, mai mult, nu are de gand sa se opreasca aici!

Publicitate

Pentru ca era nemultumit de greutatea sa, precum si de starea sanatatii, in general, un barbat s-a decis sa incerce o dieta cu cartofi. Si, intr-o singura luna, Andrew a reusit sa slabeasca 10kg. Regimul sau alimentar este bazat pe toate tipurile posibile de cartofi. Mai precis, el isi pregateste tot felul de retete pe baza de cartof, inclusiv clatite de cartof. In orice caz, acest tip de dieta are si dezavantaje. Astfel, consumand exclusiv cartofi, Andrew si-a privat organismul de nutrienti importanti si de vitamine, cum ar fi vitaminele A, E, si K. Asadar, el a decis sa includa laptele de soia, care este bogat in calciu. 

Timp de 78 de zile a mancat doar cartofi: iata cum arata azi si, mai mult, nu are de gand sa se opreasca aici!

Barbatul a afirmat ca era pregatit sa renunte la dieta in cazul in care i-ar fi provocat probleme de sanatate serioase. Pana acum, s-au scurs 80 de zile de cand tine acest regim si intentioneaza sa nu se opreasca. Uita-te la filmuletul de mai jos si vezi ce spune Andrew despre dieta sa: 

"Dieta mea se bazeaza in special pe cartofi, pe care obisnuiesc sa ii asezonez cu diferite condimente, pentru a nu ma plictisi de gustul lor. De ce cartofi? In primul rand, trebuie sa spun ca e o mare provocare, mai ales ca pentru o perioada mare de timp nu am facut miscare, iar greutatea si felul in care ma simteam au inceput sa lase de dorit. Din pacate, am devenit dependent de mancare. Iar daca in alte cazuri poti opri dependenta prin renuntare totala ( ca in cazul alcoolului ), la mancare nu poti renunta. Asa ca am decis sa fac niste schimbari si sa aleg un singur fel de mancare. Dupa cateva cercetari, am descoperit ca in vechime au existat popoare care s-au hranit exclusiv cu cartofi si am ales aceasta varianta, gustoasa si ieftina."

Ti se pare o idee buna sau o prostie? Care e parerea ta? Impartaseste-ne opinia in sectiunea comentarii!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Timp de 78 de zile a mancat doar cartofi: iata cum arata azi si, mai mult, nu are de gand sa se opreasca aici! Reviewed by Unknown on 5:22 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.