Top Ad unit 728 × 90

Masca din 3 ingrediente pentru regenerarea rapida a parului cazut

Publicitate

Nu doar barbatii, ci si femeile pot avea probleme de cadere a parului. Atunci cand nu se rareste, parul se subtiaza foarte mult si se fragilizeaza, devenind mult mai vulnerabil la rupere.

La barbati, problemele de crestere a parului se datoreaza mai ales factorilor genetici, in timp ce la femei, caderea si deteriorarea parului sunt in special o consecinta a vopsirii frecvente, a intinderii cu placa si a folosirii de produse pentru aranjarea parului pe baza de chimicale.

Masca de par pe care ti-o prezentam in continuare asigura nutrientii necesari regenerarii si intaririi parului. Dupa tratament, parul se indeseste, devine mai sanatos, capata mai mult volum si mai multa stralucire. Rezultatele se observa foarte repede!

Masca din 3 ingrediente pentru regenerarea rapida a parului cazut
Pentru prepararea mastii ai nevoie de doar trei ingrediente:
  • doua lingurite ulei de ricin
  • o lingurita miere
  • un galbenus de ou
Instructiunile de preparare si de folosire sunt simple:

Se amesteca toate ingredientele si se maseaza pielea capului. Ce iti ramane se aplica pe par, dupa care se acopera capul cu o casca pentru dus. Dupa 2-4 ore clateste bine parul. Repeta acest procedeu de doua ori pe saptamana timp de doua luni.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Masca din 3 ingrediente pentru regenerarea rapida a parului cazut Reviewed by Unknown on 5:13 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.