Top Ad unit 728 × 90

Foloseste doar aceste doua ingrediente ca sa elimini depozitele de grasime si parazitii din organism, fara efort

Publicitate

De obicei, oamenii considera ca energia inmagazinata este numai grasime corporala, dar se inseala. Ei mai considera si ca pentru a scapa de grasime, trebuie sa urmeze un regim alimentar.  Insa exista si alte rezerve de energie care interfereaza cu procesul de ardere a grasimii.

Acestea sunt glicogenul ( carbohidrat) si proteina ( muschi). Este incredibil ca modul in care organismul foloseste aceste depozite de energie poate schimba modul in care corpul foloseste grasimea. Pofta de ceva dulce sau savorea pe care o ai sunt lucruri normale, mai ales cand aceste pofte se intampla sporadic; dar daca poftele sunt mai frecvente decat normalul si nu pot fi controlate, este posibil sa ai un nivel ridicat de stres, sau chiar paraziti in stomac. 

Obiceiul de a consuma cantitati mari de dulciuri creeaza un mediu al mucusului, perfect pentru proliferarea parazitilor. Proliferarea ciupercilor si a bacteriilor este cauzata de mediul inconjurator, asa ca poftele frecvente sunt legate de aceste organisme nedorite. Iti sugeram un remediu natural, care sa te ajute sa elimini complet depozitele de grasime si parazitii!

Vei avea nevoie de:
  • 100 grame de seminte de in 
  • 10 grame de cuisoare uscate
PREPARARE SI CONSUM

Marunteste bine ambele ingrediente, intr-o rasnita, pana devin pudra. Consuma doua linguri de amestec dimineata, trei zile la rand. Poti amesteca pudra si cu putina apa sau o poti adauga in micul dejun.

Cel mai indicat mod de urmare a tratamentului este sa il iei 3 zile, cu pauza de alte trei zile, apoi sa il continui in acelasi mod. Vei putea observa diferenta dupa o luna. Procesul de detoxifiere te va ajuta sa tii la distanta de corpul tau orice paraziti.

Consuma necesarul de vitamine si minerale in fiecare zi, pentru ca multe dintre ele sunt implicate in energia din alimente, eliberata in corp. Un consum adecvat ofera vitalitatea si dorinta de a intreprinde numeroase activitati si de a face miscare. 

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Foloseste doar aceste doua ingrediente ca sa elimini depozitele de grasime si parazitii din organism, fara efort Reviewed by Unknown on 5:30 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.