Top Ad unit 728 × 90

Ai gene si sprancene fragile? Aceasta solutie naturala va umple golurile si iti va face sprancenele mai stufoase

Publicitate

Iti doresti ca genele tale sa fie mai lungi, sau ca sprancenele sa fie mai stufoase? Daca da, avem solutia perfecta pentru tine. Aceasta reteta simpla te va ajuta sa imbunatatesti aspectul genelor si sprancenelor tale.

Ai gene si sprancene fragile? Aceasta solutie naturala va umple golurile si iti va face sprancenele mai stufoase

Acest ser este un amestec de cantitati egale din ulei de ricin, ulei de cocos si ulei dulce de migdale. Pentru a prepara serul trebuie sa folosesti cate 10ml din fiecare ingredient. Apoi e necesar sa amesteci bine ingredientele si serul tau va fi gata. Rolul acestui produs este acela de a ajuta cresterea genelor si sprancenelor.

In ceea ce priveste aplicarea, trebuie facuta pe gene si sprancene cu ajutorul unei periute curate pentru rimel, in fiecare seara inainte de culcare. In numai cateva saptamani, tratamentul te va uimi cu rezultatele sale excelente.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Ai gene si sprancene fragile? Aceasta solutie naturala va umple golurile si iti va face sprancenele mai stufoase Reviewed by Unknown on 5:32 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.