Top Ad unit 728 × 90

Acest remediu va garanteaza detoxifierea colonului!

Publicitate

Peste 50 de milioane de oameni, din intreaga lume, prezinta probleme ale tractului intestinal, cu precadere in zona colonului. Desi unele simptome sunt simple, cum ar fi acneea, durerile de cap sau somnolenta, altele pot fi chiar grave.

Cateva exemple ar putea fi colita, boala Chron sau colon iritabil.

Pentru a evita depozitul de toxine in intestine, preparati chiar azi acest amestec:

Acest remediu va garanteaza detoxifierea colonului!
Ingrediente:
  • 1 mar
  • 1 lingurita seminte de in
  • 1 lingurita seminte de chia
  • 1 lingurita cu miere
  • 1 pahar cu apa
Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele si asteptati pana cand semintele de chia se aseaza. Consumati apoi amestecul, pe stomacul gol! Organismul dumneavoastra va incepe sa elimine toxinele.

Acest preparat este o metoda excelenta prin care va puteti curata intestinele, deoarece merele contin fibre insolubile, ce sustin buna functionare a tractului intestinal. In plus, semintele de in sunt bogate in fibre, antioxidanti si acizi grasi Omega-3, ce sustin absorbtia de nutrienti si lupta impotriva dezvoltarii celulelor canceroase in colon.

Semintele de chia contin fibre, acizi grasi Omega-3, Vitamine si o serie de nutrienti benefici sanatatii noastre. Acesti compusi sunt esentiali in mentinerea sanatatii cardiovasculare si digestive. Mierea are proprietati antibacteriene, antivirale si antiseptice, raspunzatoare cu protejarea colonului de celulele canceroase.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Acest remediu va garanteaza detoxifierea colonului! Reviewed by Unknown on 5:24 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.