Top Ad unit 728 × 90

Aceasta femeie nu a putut cobori din pat din cauza unor dureri puternice la nivelul articulatiilor, pana cand a inceput sa ia asta

Publicitate

Acest remediu a fost trimis de unul dintre cititorii nostri, care isi doreste sa isi pastreze anonimatul. Aceasta doamna mai in varsta suferea de dureri severe la nivelul articulatiilor, mai ales la genunchi si glezne. Medicul ei i-a prescris diferite medicamente antiinflamatorii, insa ( din pacate) efectele erau unele temporare! Femeia stia deja ca suferea de artrita. Asa ca a decis sa renunte la tratamentul medicamentos si sa se trateze in mod natural! A descoperit un remediu natural impotriva artritei, care a ajutat-o sa elimine simptomele si efectele bolii. 

Conform femeii, acest remediu era tot ce avea nevoie pentru a se trezi fara durerea insuportabila pe care o resimtea la nivelul articulatiilor. Si, cel mai bun lucru legat de remediu este ca poate fi folosit atat intern cat si extern. In plus, pentru pregatirea lui ai nevoie de un singur ingredient! Da, exact, ai nevoie de o vanata de marime medie. Acest remediu preparat in casa este foarte usor de facut. Trebuie doar sa urmezi instructiunile. Iata ce trebuie sa faci:

Aceasta femeie nu a putut cobori din pat din cauza unor dureri puternice la nivelul articulatiilor, pana cand a inceput sa ia asta
Vei avea nevoie de:
  • O vanata de marime medie
  • 1 litru de apa
Indicatii:

Iata ce trebuie sa faci - este foarte simplu! Mai intai, spala vanata, feliaz-o inele, apoi pune-o la fiert intr-o oala. Las-o la inmuiat in apa fierbinte pana cand se raceste la temperatura camerei. Dupa aceea, strecoara lichidul si depoziteaza cam 750ml la frigider. Restul de 250 de ml poate fi folosit pentru aplicari externe. Acum iti vom prezenta cum sa folosesti remediul extern- vei avea nevoie de aceleasi ingrediente, precum si de 50ml de ulei de masline. Amesteca 250ml din lichidul ramas cu uleiul de masline, apoi amesteca bine. Amestecul rezultat trebuie pus la frigider.

Mod de folosire:

Mai intai iti vom arata cum sa folosesti acest remediu intern.
  • 250 ml dimineata, pe stomacul gol
  • 250 ml la pranz
  • 250 ml seara
Acum, vei afla cum sa folosesti remediul extern.

Este foarte simplu - trebuie sa aplici remediul pe zona afectata, inainte de a merge la culcare! Freaca locul dureros, apoi impatureste cu o carpa curata ca sa tina de cald. Dupa 3 saptamani, vei fi uimit de rezultate! Speram ca articolul ti-a fost util si te rugam sa il impartasesti si celor apropiati! Multumim! 

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Aceasta femeie nu a putut cobori din pat din cauza unor dureri puternice la nivelul articulatiilor, pana cand a inceput sa ia asta Reviewed by Unknown on 10:31 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.