Top Ad unit 728 × 90

Va doriti sa scapati de grasimea din zona abdomenului? Consumati asta inainte de culcare!

Publicitate

Kilogramele in plus reprezinta o problema reala in zilele noastre si cu totii ne dorim solutii rapide! Organismul nostru are organe de curatare precum colonul, rinichii sau plamanii, insa exista anumiti factori care le pot bloca functiile, ducand la acumularea de grasimi, in zona stomacului si in cea a abdomenului. Ca intotdeauna, natura gaseste o metoda de a ne ajuta, asa ca am gasit solutia perfecta!

Dietele nesanatoase, precum fast food-urile, determina acumularea de grasimi nesanatoase in zona abdomenului. Bautura despre care vorbim azi, contine castravete si patrunjel, ambele diuretice puternice, care pot arde imediat grasimea din zona abdomenului. Aceasta bautura va intareste sistemul imunitar, accelereaza metabolismul si curata organismul de toxine!

Va doriti sa scapati de grasimea din zona abdomenului? Consumati asta inainte de culcare!

Ia priviti despre ce este vorba:

Ingrediente:
  • 1/3 ceasca de apa
  • O radacina mica de ghimbir
  • 1 castravete
  • O legatura de patrunjel
  • Jumatate de lamaie
Mod de preparare:
Curatati castraetele si ghimbirul, tocati patrunjelul si puneti toate ingredientele in blender. Amestecati pana cand obtineti un amestec de consistenta lichida, pe care o veti indulci cu miere sau stevie.

Utilizare:
Consumati in fiecare seara, inainte de a merge la culcare. Rezultatele se vor vedea in cateva saptamani si va vor uimi!

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Va doriti sa scapati de grasimea din zona abdomenului? Consumati asta inainte de culcare! Reviewed by Unknown on 5:36 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.