Top Ad unit 728 × 90

Iata ce se intampla cu corpul tau, daca bei un pahar cu apa calda, pe stomacul gol, in fiecare dimineata

Publicitate

Multe persoane din intreaga lume au obiceiurile lor matinale - isi incep ziua cu o cana de ceai sau de cafea calda, imediat dupa ce s-au dat jos din pat. Sau, in cazul in care obiceiul consta in a bea apa, probabil este vorba de apa rece, nu-i asa? Daca e sa dam crezare lui Ayurvedic, nu este indicat sa consumam apa, atunci cand presupune un risc. Stiai ca daca bei apa calda, mai ales dimineata, pe stomacul gol, poti beneficia de efectele sale uimitoare pentru corp? Apa va imbunatati digestia, ajutand corpul sa elimine toxinele daunatoare si resturile metabolice. In acest articol vei descoperi principalele motive pentru care trebuie sa consumi apa calda dimineata, pe stomacul gol.

Iata ce se intampla cu corpul tau, daca bei un pahar cu apa calda, pe stomacul gol, in fiecare dimineata
 6 motive pentru care trebuie sa bei apa calda:

1. Detoxifica organele

Daca bei o cana de apa calda, dimineata, te va ajuta sa iti cureti corpul de toxinele nocive. Acest lucru se intampla deoarece apa si alte lichide faciliteaza descompunerea alimentelor in stomac, imbunatatind tractul digestiv. Astfel, incearca sa inlocuiesti apa rece cu apa calda, pentru a-ti imbunatati digestia, mai ales dupa masa.

2. Intensifica metabolismul

Cu totii ne confruntam cu durerile de stomac uneori. Bea un pahar cu apa calda dimineata, pe stomacul gol. Metabolismul va fi accelerat, iar organismul va functiona corespunzator. Durerile de stomac or sa dispara cat ai zice peste!

3. Alina durerea

Unele persoane considera ca apa calda este cel mai puternic tratament natural si ca poate alina crampele provocate de menstruatie. Caldura apei va relaxa muschii abdominali si va alina durerea. Putem, de asemenea, mentiona ca apa calda este foarte utila si in cazul unor crampe provocate de rinichi. Acest lucru se datoreaza faptului ca apa ajuta circulatia capilara si relaxeaza muschii.

4. Procesul de slabire

Daca esti la dieta, probabil ai aflat ca un pahar de apa calda, consumata dimineata, te va ajuta sa slabesti mult mai repede, nu-i asa? Acest lucru se intampla deoarece apa calda creste temperatura corpului si accelereaza organismul. Asadar, in acest fel, corpul va arde mai multe calorii si vei beneficia si de efectele pozitive pentru rinichi si organele excretoare.

5. Imbunatateste circulatia

Asa cum am mentionat mai sus, daca vei consuma apa calda dimineata, pe stomacul gol, vei ajuta organism sa elimine toxinele. In acest fel, circulatia se va imbunatati.

6. Incetineste procesul de imbatranire

Stim cu totii ca imbatranirea prematura este cosmarul fiecaruia dintre noi, mai ales la femei. Insa, din fericire, aceasta poate fi prevenita prin consumul de apa calda. Asa cum stim, prezenta toxinelor in organism acclereaza imbatranirea, si dupa cum am spus, apa elimina toxinele, incetineste imbatranirea si creste elasticitatea pielii.

Cu drag,
Mihaela

Articolele Mihaelei V le puteti urmarii atat pe pagina de Like "Sfatul Sanatos" cat si pe profilul personal de Facebook.

Iata ce se intampla cu corpul tau, daca bei un pahar cu apa calda, pe stomacul gol, in fiecare dimineata Reviewed by Unknown on 5:20 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.