Top Ad unit 728 × 90

Un mod usor de a trata sindromul picioarelor nelinistite in timpul noptii

Publicitate

Un articol de Mihaela

Daca intampini dificultati in a adormi din cauza ca oricat te-ai suci si te-ai invarti, sau orice pozitie ai incerca, tot nu reusesti sa te simti confortabil, poate ca suferi de sindromul piciorului nelinstit.

Conform Clinicii din Mayo, in fiecare an, mai mult de 3 milioane de americani sunt diagnosticati cu sindromul picioarelor nelinistite, afectiune care nu are leac. Persoanele care se confrunta cu boala experimenteaza diferite simptome sau stagii ale acesteia, insa cei mai multi o descriu drept o nevoie neplacuta si coplesitoare de a-si misca picioarele. Trezitul in mijlocul noptii din cauza unor crampe dureroase ale piciorului este un simptom comun, si chiar daca boala se manifesta la nivelul picioarelor, ea poate afecta si capul, bratele, trunchiul si alte parti ale corpului.

Un mod usor de a trata sindromul picioarelor nelinistite in timpul noptii

Sindromul picioarelor nelinistite este cauzat de o tulburare a sistemului nervos, iar o dislocare poate determina miscarile necontrolabile de la nivelul picioarelor si zvacnirile membrelor. Afectiunea neurologica provoaca stari de nevralgie, durere si incordare, facand persoana in cauza sa se simta foarte rau. De obicei, simptomele apar in timpul noptii, cand bolnavul doarme sau sta intins in pat, incercand sa adoarma, lucru care perturba calitatea somnului, accentuand starea de rau. Senzatia ciudata, care a fost mentionata de persoanele care se confrunta cu boala, este una similara unei mancarimi care nu poate fi calmata, sau unui carcel, simptome care pot fi alinate doar daca te ridici si te misti, de unde si termenul de ,,sindromul piciorului nelinistit”.

Chiar daca nu exista un tratament oficial pentru sindromul picioarelor nelinistite, exista o metoda naturista care poate tine boala sub control, care a fost pusa in practica de mai multe persoane. Singurul ingredient necesar este o bucata de sapun. De preferat, foloseste un produs fara arome, insa e de retinut ca nu conteaza felul sau brandul, atat timp cat este proaspat si nu este uscat. Pune sapunul intre asternuturi sau sub cearceaful de pat si lasa-l acolo. Unele persoane prefera sa aseze sapunul intr-o soseta curata mai intai, pentru a nu murdari asternutul, dar si pentru a-l putea muta mai usor. Orice metoda ai alege, este perfect, asa ca fa ce crezi ca e mai bine pentru tine.

Dupa o luna, verifica sapunul, pentru a vedea cum arata, daca este uscat, inseamna ca s-a invechit si trebuie inlocuit cu unul nou. Alternativ, poti pur si simplu sa decojesti partea de suprafata, pentru a te folosi si de restul produsului. Ideea este ca bucata de sapun sa fie mereu proaspata, deoaree se crede ca metoda functioneaza datorita faptului ca sapunul emite ioni, pe masura ce se usuca. Dupa ce s-a uscat, metoda nu mai functioneaza, nemafiind eficient.

In vreme ce niciun fel de cercetare stiintifica nu explica, nu sustine si nici nu neaga teoria sapunului, dupa o cautare online poti descoperi nenumarate testimoniale cu persoane din toate colturile lumii, care isi expun multumirea fata de aceasta metoda. Ei afirma ca dupa ce au dormit cu o bucata de sapun intre asternuturi, durerile si crampele ingrozitoare de la nivelul picioarelor, precum si alte simptome de nesuportat de sindromul picioarelor nelinistite, au disparut ca prin farmec, sau cel putin nu au mai fost acute, si ca au putut dormi linistiti. Tot ce au facut a fost sa puna o bucata de sapun intre asternuturi, sa se aseze in pat, sa se relaxeze si sa lase magia sa se intample. Daca te confrunti cu simptome de sindromul picioarelor nelinistite sau ai crampe la nivelul picioarelor, incearca aceasta metoda in aceasta seara, deoarece nu ai nimic de pierdut, ba din contra, poti reusi sa dormi mai bine si sa fii mai linistit. Este ieftin si, dupa cum se spune, eficient. Chiar daca acest remediu de casa nu functioneaza in cazul tau, este important ca nu ai investit o suma colosala in el, ca in cazul unor tratamente alternative, care au preturi ridicate. In cele din urma, macar te alegi cu un sapun nou!

Un mod usor de a trata sindromul picioarelor nelinistite in timpul noptii Reviewed by Unknown on 5:22 AM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Sfatul Sanatos © 2014 - 2015 Termeni si conditii
Powered By Blogger

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.